Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Primeur Winter Matthäus Jeugdfestival groot succes

Geschreven: 20-03-2024
Primeur Winter Matthäus Jeugdfestival groot succes

ZALTBOMMEL - De primeur van de onlangs georganiseerde Winter Matthäus Jeugdfestival kan de boeken in als een groot succes.

Het was het eerste Winter Matthäus Jeugdfestival ooit. Wat werd gehoopt, werd bewaarheid; het event in de Sint-Martinuskerk was een enorm succes.
Op een luchtige manier maakten zeker 300 mensen, waaronder zo’n 150 kinderen, kennis met klassieke muziek in het algemeen en de Matthäus Passion in het bijzonder. Ze keken en luisterden onder meer naar optredens van Koorschool Senta, vioolleerlingen van Marta Lopez Vega, Reinier Korver op orgel, koperkwintet FOHkes en Balletschool Paulette Willemse.

In de silent disco genoten de kinderen weer op een hele andere manier van Bach en klassieke muziek. 'Het was een prachtige avond waarvan jong en oud genoten heeft.'

Dank
'Voor het mede mogelijk maken van dit Winter Matthäus Jeugdfestival danken wij de gemeente Zaltbommel, de Van Voorden Stichting, Stichting Jan Nieuwenhuyzen en de Sint-Martinuskerk heel hartelijk.
Ook Tekenschool Bommelerwaard voor de kleurrijke poster en leuke etsen die te bewonderen waren in de kerk en 't Zoete Huys voor de snoephoek.' Aldus Stichting Matthäus Passion Zaltbommel.

Matthäus Passion 58e editie
Op 23 maart 2024 wordt de Matthäus Passion in Zaltbommel uitgevoerd door de COV Gorkum. Het belooft weer een prachtige uitvoering te worden. Voor de 58e keer zal de Matthäus Passion weer klinken in de historische Sint-Maartenskerk in Zaltbommel.

Kaarten zijn te bestellen via deze link.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...