Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Dit is er te zien en te beleven rond de Theaterparade Brabantsedag Heeze

Geschreven: 18-08-2023
Dit is er te zien en te beleven rond de Theaterparade Brabantsedag Heeze

De Preparade: Terwijl de vele duizenden gasten hun plekje innemen om te gaan genieten van de theaterparade, gebeurt er ook op het paradeparcours vanaf 11.00 uur van alles.De Timecruisers van Abacus Theatre verrassen met hun reusachtige fantasievoertuigen en steltlopende creaties. De Gemert Firebrigade Pipes & Drums vermaken met hun pipemuziek. De percussiegroep u’MTATA is een lust voor oog en oor. Troubadour Luc Vaesen brengt met zijn mobiele geluidsinstallatie prachtige liedjes. Meezingen kan op de tonen van Trio Vrij Vrolijk.

Theater Geldropseweg: Op dit sfeerplein kun je genieten van lekker swingende unplugged muziek. Laat dat maar over aan muziekgroep Just4Fun. Ook de sambapercussieband Aventurado mag natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 11.00 uur is hier al volop gezelligheid. De theaterparade komt rond 14.45 uur langs.

Theater Strabrechtplein: Dit boomrijke plein staat bol van de muzikaliteit, maar is bovenal na de theaterparade waar de wagenbouwers samenkomen. Hier zie je echte Brabantsedagsterren! Vanaf 11.00 uur valt bovendien te genieten van Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar hardrock van Heavy Hoempa’s en de Vlaams / Brabantse muziek van Verdammte Spielerei. De theaterparade komt hier rond 14.30 uur voorbij. Erna geniet je van de topmuziek van onze ambassadeur Björn van der Doelen.

Theater Kerk: In de unieke omgeving van het Protestants kerkje hoor je klassieke klanken met een Zuid-Amerikaanse twist, van Aguamate en Duo dos Esquinas.

Theater Gemeentehuistuin: Op dit centrale plein in Heeze is van alles te beleven voor het hele gezin. Bijzonder zijn de shows van Mad Science, waar iedereen een uitvinder blijkt te zijn. Op het sfeerplein voor iedereen valt vanaf 10.30 uur te genieten van Tukkersconnexxion, Boot, Notoire Fanfare en Mad Science. Na de Theaterparade spelen hier De Jartellen en Mary Jane. En ’s avonds zijn hier de prijsuitreiking en het slotfeest.

Theater Toversnest: De romantische luisterliedjes van Calixte, de internationale sound van de Bluesrockband La Grange en de Rock ’n Roll nummers van Stray Cats Tribute band maken van dit sfeerplein een waar feestje.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...