Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Dit is er te zien en te beleven rond de Theaterparade Brabantsedag Heeze

Geschreven: 18-08-2023
Dit is er te zien en te beleven rond de Theaterparade Brabantsedag Heeze

De Preparade: Terwijl de vele duizenden gasten hun plekje innemen om te gaan genieten van de theaterparade, gebeurt er ook op het paradeparcours vanaf 11.00 uur van alles.De Timecruisers van Abacus Theatre verrassen met hun reusachtige fantasievoertuigen en steltlopende creaties. De Gemert Firebrigade Pipes & Drums vermaken met hun pipemuziek. De percussiegroep u’MTATA is een lust voor oog en oor. Troubadour Luc Vaesen brengt met zijn mobiele geluidsinstallatie prachtige liedjes. Meezingen kan op de tonen van Trio Vrij Vrolijk.

Theater Geldropseweg: Op dit sfeerplein kun je genieten van lekker swingende unplugged muziek. Laat dat maar over aan muziekgroep Just4Fun. Ook de sambapercussieband Aventurado mag natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 11.00 uur is hier al volop gezelligheid. De theaterparade komt rond 14.45 uur langs.

Theater Strabrechtplein: Dit boomrijke plein staat bol van de muzikaliteit, maar is bovenal na de theaterparade waar de wagenbouwers samenkomen. Hier zie je echte Brabantsedagsterren! Vanaf 11.00 uur valt bovendien te genieten van Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar hardrock van Heavy Hoempa’s en de Vlaams / Brabantse muziek van Verdammte Spielerei. De theaterparade komt hier rond 14.30 uur voorbij. Erna geniet je van de topmuziek van onze ambassadeur Björn van der Doelen.

Theater Kerk: In de unieke omgeving van het Protestants kerkje hoor je klassieke klanken met een Zuid-Amerikaanse twist, van Aguamate en Duo dos Esquinas.

Theater Gemeentehuistuin: Op dit centrale plein in Heeze is van alles te beleven voor het hele gezin. Bijzonder zijn de shows van Mad Science, waar iedereen een uitvinder blijkt te zijn. Op het sfeerplein voor iedereen valt vanaf 10.30 uur te genieten van Tukkersconnexxion, Boot, Notoire Fanfare en Mad Science. Na de Theaterparade spelen hier De Jartellen en Mary Jane. En ’s avonds zijn hier de prijsuitreiking en het slotfeest.

Theater Toversnest: De romantische luisterliedjes van Calixte, de internationale sound van de Bluesrockband La Grange en de Rock ’n Roll nummers van Stray Cats Tribute band maken van dit sfeerplein een waar feestje.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Dick Westerdijk
Dick Westerdijk
Dick Westerdijk

In de vrijdag aflevering van Club 23 de leukste muziek en ook Dick draait voor je de wat lan...

Laatste berichten
Jongerenwerk Maasdriel krijgt impuls dankzij D66 en GroenLinks Maasdriel

Het jongerenwerk in Maasdriel krijgt de komende jaren een extra impuls. Voor 2024 en 2025 is daarvoor 80.000 euro beschikbaar. Het gevolg van een succesvol amendement van D66 Maasdriel en GroenLinks

Het amendement volgde op het voorstel van het college van B&W om de volledige r...

Vernieuwde samenwerking in ‘Pact van Loevestein’ Altena

Gemeente Altena ondertekende vrijdag (29-9) de intentieverklaring ‘Pact van Loevestein 2023-2033’, samen met andere gemeenten, provincies en partijen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW).

Twintig jaar geleden ontstond het Pact van Loevestein. De behoefte nu is om...

Flitsfeitje Cian Ducrot van Heaven

Cian Ducrot groeide op in Cork, Ierland. Tijdens zijn jonge jaren deed hij mee in drama clubs en musicals.  Hij kreeg ook een beurs aan de Royal Academy of Music in Londen, waar hij klassiek fluit leerde spelen.
Tijdens een inspirerende reis naar Los Angeles besefte Ducrot dat hij eig...