Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Dit is er te zien en te beleven rond de Theaterparade Brabantsedag Heeze

Geschreven: 18-08-2023
Dit is er te zien en te beleven rond de Theaterparade Brabantsedag Heeze

De Preparade: Terwijl de vele duizenden gasten hun plekje innemen om te gaan genieten van de theaterparade, gebeurt er ook op het paradeparcours vanaf 11.00 uur van alles.De Timecruisers van Abacus Theatre verrassen met hun reusachtige fantasievoertuigen en steltlopende creaties. De Gemert Firebrigade Pipes & Drums vermaken met hun pipemuziek. De percussiegroep u’MTATA is een lust voor oog en oor. Troubadour Luc Vaesen brengt met zijn mobiele geluidsinstallatie prachtige liedjes. Meezingen kan op de tonen van Trio Vrij Vrolijk.

Theater Geldropseweg: Op dit sfeerplein kun je genieten van lekker swingende unplugged muziek. Laat dat maar over aan muziekgroep Just4Fun. Ook de sambapercussieband Aventurado mag natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 11.00 uur is hier al volop gezelligheid. De theaterparade komt rond 14.45 uur langs.

Theater Strabrechtplein: Dit boomrijke plein staat bol van de muzikaliteit, maar is bovenal na de theaterparade waar de wagenbouwers samenkomen. Hier zie je echte Brabantsedagsterren! Vanaf 11.00 uur valt bovendien te genieten van Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar hardrock van Heavy Hoempa’s en de Vlaams / Brabantse muziek van Verdammte Spielerei. De theaterparade komt hier rond 14.30 uur voorbij. Erna geniet je van de topmuziek van onze ambassadeur Björn van der Doelen.

Theater Kerk: In de unieke omgeving van het Protestants kerkje hoor je klassieke klanken met een Zuid-Amerikaanse twist, van Aguamate en Duo dos Esquinas.

Theater Gemeentehuistuin: Op dit centrale plein in Heeze is van alles te beleven voor het hele gezin. Bijzonder zijn de shows van Mad Science, waar iedereen een uitvinder blijkt te zijn. Op het sfeerplein voor iedereen valt vanaf 10.30 uur te genieten van Tukkersconnexxion, Boot, Notoire Fanfare en Mad Science. Na de Theaterparade spelen hier De Jartellen en Mary Jane. En ’s avonds zijn hier de prijsuitreiking en het slotfeest.

Theater Toversnest: De romantische luisterliedjes van Calixte, de internationale sound van de Bluesrockband La Grange en de Rock ’n Roll nummers van Stray Cats Tribute band maken van dit sfeerplein een waar feestje.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

Tom zegt:
06 Jan - 10:38

Op mijn oude radio uit 1937 goed te ontvangen eindelijk weer een station op de middengolf

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Flitsfeitje Oscar and the Wolf van Angel Face

Oscar and the Wolf is een pseudoniem voor de Belgische solo-artiest Max Colombie.
Hij deed op 13-jarige leeftijd al mee aan het Junior Songfestival.
In 2014 maakte hij zijn debuut met het album “Entity”.
Hij bracht verder nog 2 studioalbums uit, te weten “In...

Voetbalschool Go 4 Skill start bij vv Hedel

Voetbalschool Go 4 Skills (G4S) gaat vanaf vrijdag 23 februari van start bij v.v. Hedel. 'Bij Go 4 Skills geloven we in de kracht van individuele training om de unieke vaardigheden van elke speler te ontwikkelen en te verfijnen. Of je nu droomt van het perfecte doelpunt, een solide verdediging wi...

Leerlingen OBS De Fonkelsteen bouwen fictieve gemeente Zaltbommel

In het oude stadhuis van Zaltbommel speelden de kinderen van groep 7 en 8 van OBS De Fonkelsteen het spel Democracity.

Tijdens het ongeveer twee uur durende spel Democracity bouwen leerlingen samen aan hun eigen, fictieve stad...