Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Pontjesdagen: 160 kilometer Maasoever bomvol activiteiten

Geschreven: 08-05-2024
Pontjesdagen: 160 kilometer Maasoever bomvol activiteiten

OSS - Zigzaggend over de meanderende Maas met 160 kilometer aan fietsroutes en speciaal georganiseerde activiteiten. Het evenement Pontjesdagen groeit verder door met de veerpontjes als extra beleving voor een dag of weekend weg.

Vierde editie

Het is alweer de vierde editie van het evenement dat dit jaar gehouden wordt op 10, 11 en 12 mei. De Maasoevers tussen het Land van Cuijk en de Biesboschlinie bieden - met bijzondere locaties, dorpen, steden en niet te vergeten 20 veerpontjes - genoeg vermaak voor drie dagen weg in eigen land. Het overzicht aan activiteiten staan op: https://www.uitinderegio.nl/pontjesdagen-activiteiten/.

Samenwerking                                                                    

Het evenement is vanuit samenwerkende gemeenten ontstaan en vormgegeven door Stichting Maasmeanders. Na twee edities is de samenwerking verder uitgebouwd en zorgt Stichting Bureau Toerisme voor de coördinatie van de marketing en communicatie. “We werken hierbij nauw samen met de lokale en regionale promotie organisaties vanuit alle deelnemende bestemmingen, zodat we met elkaar meer mensen bereiken en enthousiast kunnen maken om erop uit te gaan.”, vertelt Caroline Scholtens. Zij is vanuit Bureau Toerisme betrokken als regisseur voor de samenwerkende partijen. Het is de wens van de Maasgemeenten om elk jaar - bij aanvang van het vaarseizoen van de voet- en fietsveren - deze Pontjesdagen te organiseren, waarbij het hele gebied aan weerszijden van de Maas bruist van de activiteiten. 

Wie maakt het mogelijk?

Het evenement wordt financieel mogelijk gemaakt door gemeenten Altena, Heusden, Land van Cuijk, Maasdriel, Oss, West Maas en Waal, Wijchen, Zaltbommel en waterschap Aa en Maas.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...