Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Politie zoekt tips over inbraakpoging juwelier

Geschreven: 02-03-2024
Politie zoekt tips over inbraakpoging juwelier

ZALTBOMMEL - Aan de Waterstraat in Zaltbommel probeerde een aantal inbrekers bij een juwelierszaak naar binnen te komen. De politie zoekt tips en eventuele getuigen. Plaats Delict Gelderland besteedt aandacht aan de zaak.

De inbrekers kwamen met een auto bij de juwelierszaak aan. Drie van hen stapten uit. De persoon achter het stuur bleef zitten en liet de motor draaien. De achterklep werd alvast opengezet voor de buit. 

Ondertussen probeerden de drie het rolluik voor de juwelierszaak kapot te maken om de winkel binnen te komen. Dat ging minder gemakkelijk dan de inbrekers vermoedelijk hadden verwacht. Na enkele minuten gaven ze het op, stapten ze in de auto, een Audi, en reden hard weg.

Vragen
De politie vraagt of er mensen zijn die een idee hebben wie de daders zouden kunnen zijn. ‘Bekijk ook deze video over deze zaak, waarin je de verdachten in beweging ziet. We realiseren ons dat de beelden niet duidelijk zijn, maar misschien herken je iemand aan bijvoorbeeld de manier van lopen.’

Ook vraagt de politie zich af of er mensen in hun omgeving wellicht informatie hebben opgevangen over deze inbraakpoging.

Melden
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. ‘Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...