Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Politie zoekt tips over inbraakpoging juwelier

Geschreven: 02-03-2024
Politie zoekt tips over inbraakpoging juwelier

ZALTBOMMEL - Aan de Waterstraat in Zaltbommel probeerde een aantal inbrekers bij een juwelierszaak naar binnen te komen. De politie zoekt tips en eventuele getuigen. Plaats Delict Gelderland besteedt aandacht aan de zaak.

De inbrekers kwamen met een auto bij de juwelierszaak aan. Drie van hen stapten uit. De persoon achter het stuur bleef zitten en liet de motor draaien. De achterklep werd alvast opengezet voor de buit. 

Ondertussen probeerden de drie het rolluik voor de juwelierszaak kapot te maken om de winkel binnen te komen. Dat ging minder gemakkelijk dan de inbrekers vermoedelijk hadden verwacht. Na enkele minuten gaven ze het op, stapten ze in de auto, een Audi, en reden hard weg.

Vragen
De politie vraagt of er mensen zijn die een idee hebben wie de daders zouden kunnen zijn. ‘Bekijk ook deze video over deze zaak, waarin je de verdachten in beweging ziet. We realiseren ons dat de beelden niet duidelijk zijn, maar misschien herken je iemand aan bijvoorbeeld de manier van lopen.’

Ook vraagt de politie zich af of er mensen in hun omgeving wellicht informatie hebben opgevangen over deze inbraakpoging.

Melden
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. ‘Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...