Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Politie zoekt getuigen steekincident slachtoffer overleden Zaltbommel

Geschreven: 12-09-2023
Politie zoekt getuigen steekincident slachtoffer overleden Zaltbommel

Zondagnacht (10-9) vond in de de Minnebroederstraat in Zaltbommel een steekpartij plaats. Het slachtoffer (28) is inmiddels overleden. De politie onderzoekt de zaak.

De politie kreeg zondag rond 01.45 uur een melding van een incident in de Minnebroederstraat waarbij mogelijk een steekvoorwerp was gebruikt.

Verdachten
Twee mannen uit Zaltbommel zijn aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij. Eén van hen woont in het pand waar de steekpartij plaatsvond, de ander is een vriend van het 28-jarige slachtoffer. Deze komt uit Zaltbommel. Hij overleed maandag (11-9) in het ziekenhuis alsnog aan zijn verwondingen. 

Getuigen
Het onderzoek is in volle gang en de politie roept getuigen op om zich te melden. Dat geldt ook voor mensen die camerabeelden hebben uit de omgeving. ‘Het gaat daarbij om camerabeelden uit de omgeving van de Minnebroerderstraat, zoals deurbellen, dashcams of bewakingsbeelden, deze zijn van groot belang om de waarheid te achterhalen. Het verzoek is om deze beelden te uploaden of af te geven bij de politie.'

Zaaknummer 2023416758 

Bellen kan met 09008844.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...