Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Pleegouders en (pleeg)kinderen te gast bij Hoppies Ammerzoden

Geschreven: 21-06-2023
Pleegouders en (pleeg)kinderen te gast bij Hoppies Ammerzoden

Zaterdag (16-6) organiseerden de  Gemeenten Maasdriel en Zaltbommel organiseerden een leuke middag om op die manier pleeggezinnen in het zonnetje te zetten.

Ruim tachtig pleegouders en (pleeg)kinderen kwamen naar natuurspeeltuin Hoppies. Terwijl de ouders ervaringen met elkaar uitwisselden, vermaakten kinderen zich in de speeltuin.

Waardering
Wethouder Karima Bouchtaoui sprak haar dank en waardering uit namens beide gemeenten. “Het was erg indrukwekkend om de verhalen van pleegouders te horen. Ik merkte vooral hoe enorm betrokken en liefdevol ze zijn. Ik heb veel respect en waardering voor gezinnen die deze kwetsbare kinderen een liefdevol thuis geven.”

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Ammerzoden te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...