Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Pinnen aan boord blijft mogelijk bij Riveer Gorinchem

Geschreven: 10-09-2023
Pinnen aan boord blijft mogelijk bij Riveer Gorinchem

Op 13 september introduceert Riveer de eerder aangekondigde en vernieuwde Riveer App. Naast de extra faciliteiten blijft pinbetaling aan boord mogelijk.

Eerder liet de veerdienst de regio weten een nieuw betalingssysteem te gaan invoeren: kaartjes moesten vooraf online geregeld worden. Daar werd van diverse kanten op gereageerd door inwoners alsook de politiek. Om die reden werd de introductie uitgesteld zodat inchecken met de app en betalen met pin beide mogelijk zou zijn.

Voor wie de vernieuwde Riveer App geen optie is, omdat mensen geen smartphone hebben, blijft het pinnen van een kaartje aan boord dus nog steeds mogelijk.

QR code 
Met de vernieuwde Riveer App kunnen passagiers zelf een kaartje regelen. Dat is een QR code die men zelf activeert voordat er aan boord gegaan wordt. Anders dan bij andere vervoerders is uitchecken bij Riveer niet nodig.

Kaartjes
Eerder gekochte kaartjes of abonnementen kunnen worden meegenomen naar de nieuwe App. Riveer: ‘We nemen iedereen mee in het nieuwe reizen. Losse kaartjes, dagkaarten, meerrittenkaarten en abonnementen zijn allemaal verkrijgbaar in de vernieuwde Riveer App en op onze website.’

Ondersteuning
Wie extra hulp nodig heeft, op de kade bij de veerdienst en aan boord staan servicemedewerkers klaar om hulp te bieden als dat nodig is. 

Wie vragen heeft, kan ook mailen of bellen: info@riveer.nl of 0183 - 65 93 14.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gorinchem te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...