Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Pieter van Maaren treedt terug als burgemeester van Zaltbommel

Geschreven: 23-05-2024
Pieter van Maaren treedt terug als burgemeester van Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Pieter van Maaren treedt per 1 augustus 2024 terug als burgemeester van Zaltbommel. Dag zijn het presidium van Zaltbommel en burgemeester Van Maaren zijn overeengekomen. Hiermee wordt het belang van de gemeente Zaltbommel volgens hen het beste gediend.

In het presidium, het overlegorgaan van de gemeenteraad, zijn alle fracties vertegenwoordigd; alle fractievoorzitters nemen deel aan dit overleg. De burgemeester en het presidium zijn daarbij overeengekomen dat de burgemeester tot 1 augustus aanblijft.

Burgemeester van Maaren: “De afgelopen vijf jaar heb ik me met enthousiasme ingezet voor de gemeente Zaltbommel. Met veel plezier heb ik een bijdrage geleverd aan onze mooie gemeente. De invulling van het burgemeesterschap van deze prachtige gemeente heb ik als een eer ervaren.
De afgelopen periode ben ik op een negatieve manier in het nieuws gekomen. Dat is niet goed voor het openbaar bestuur, de gemeente Zaltbommel en voor mijzelf. Ik ben een burgemeester die zich richt op goede relaties. Dat is mijn karakter en ik wil dicht bij mijzelf blijven. Voor mij staat het zoeken van de verbinding altijd voorop en dat is nu niet meer mogelijk. Ik heb en houd een warm hart voor Zaltbommel en haar inwoners. Ik zal zorgdragen voor een goed burgemeesterschap tot mijn opvolger aantreedt.”

Vertrouwenscommissie
Er wordt momenteel een vertrouwenscommissie ingericht. De commissaris van de Koning gaat zich samen met de commissie inzetten voor een spoedig vervolg van de invulling van het burgemeestersambt in Zaltbommel. Hierbij houdt de commissie het college, de ambtelijke organisatie en de inwoners van Zaltbommel op de hoogte van de uitkomsten.  

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...