Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Parkeren beperkt in Bommelweek voor inwoners en bezoekers Zaltbommel

Geschreven: 17-08-2023
Parkeren beperkt in Bommelweek voor inwoners en bezoekers Zaltbommel

In de week van zaterdag 19 augustus tot en met zaterdag 27 augustus 2023 wordt in Zaltbommel de Bommelweek georganiseerd. Het wordt weer een week lang vol  leuke activiteiten plaatsvinden in de binnenstad. Tijdens deze week kan er in een aantal straten niet geparkeerd worden.

De gemeente Zaltbommel geeft aan dat er op verschillende dagen en locaties parkeren voor inwoners en bezoekers van Zaltbommel niet mogelijk is. Dit betreft dan:

De Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat), Markt, Tolstraat en Waterstraat op zaterdag 19 augustus van 17.00 uur tot 23.30 uur.
Parkeerterrein Rotterdamsebol van vrijdag 18 augustus 14.00 tot maandag 21 augustus 12.00 uur
De Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat) op dinsdag 22 augustus van 14.00 uur tot 23.00 uur.
De Boschstraat, Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat en Markt), Gasthuisstraat, Tolstraat en Waterstraat op woensdag 23 augustus van 18.00 uur tot en met 25 augustus om 02.00 uur.
De Markt van 22 augustus 2023 om 14.00 uur tot en met maandag 28 augustus om 12.00 uur (de zaterdagmarkt wordt verplaatst naar de Gamerschestraat). Dit is nodig om de activiteiten mogelijk te maken en een doorgang voor hulpdiensten te garanderen. Inwoners en ondernemers van de bovenstaande straten worden hierover ook geïnformeerd via een brief. Op de locaties zelf staan borden en lichtborden, waarop deze boodschap wordt gedeeld.
Bereikbaarheid
De organisatie roept mensen op om te voet, met de fiets of per openbaar vervoer naar Zaltbommel te komen. 'Als dat echt niet mogelijk is dan kunt u de auto parkeren op de reguliere parkeerplaatsen. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars.'

Wie zijn of haar auto op de bovengenoemde locaties niet heeft weggehaald, wordt weggesleept. Weggesleepte voertuigen gaan naar de bewaarplaats van Van Eijck Mobility in ’s-Hertogenbosch.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...