Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Paasspeurtocht bij Natuurcentrum De Maashorst

Geschreven: 09-03-2024
Paasspeurtocht bij Natuurcentrum De Maashorst

MAASHORST - Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom paaseieren worden verstopt door de Paasháás en niet door de Paaskíp? Dat is toch super raar? Alsof de haas die eieren heeft gelegd...?! Dát vinden de leden van de coole Kippenbende nou ook! Zij vinden het enorm irritant dat de Paashaas zich elk jaar zo populair maakt met hún eieren. En daarom hebben ze dit jaar alle paaseieren gestolen en achter slot en grendel gedaan. Help jij de Kippenbende mee met het opsporen van de eieren? Haal bij het Natuurcentrum De Maashorst de scorekaart op want die heb je nodig om aan het eind de code van het slot te kunnen kraken. Hopelijk ga je de eieren vinden, want anders wordt het dit jaar een Paasfeest van niks!

De speurtocht is ongeveer drie kilometer en begint en eindigt bij bezoekerscentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Bij de informatiebalie krijg je de scorekaart en samen met je familie of vrienden ga je lekker op pad. We hopen dat het je lukt om alle eieren te vinden, want dan ligt er een beloning van de Kippenbende voor je klaar.

De deelnamekosten zijn 2,50 euro per kind, en je mag je papa en mama, opa, oma of iemand anders die van wandelen of puzzelen houdt, gratis meenemen. Is dat geen leuke start?

En (geen grap!) je kunt tot en met 1 april, Tweede Paasdag, deelnemen aan de speurtocht, het centrum is dan al om 10.00 uur geopend.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Maashorst te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...