Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Opnieuw aanhouding voor ongeregeldheden tijdens Oud en Nieuw in Hedel

Geschreven: 30-04-2024
Opnieuw aanhouding voor ongeregeldheden tijdens Oud en Nieuw in Hedel

HEDEL - Maandag (29-4) heeft het onderzoeksteam vannde politie opnieuw een man aangehouden voor betrokkenheid bij de ongeregeldheden in Hedel op Nieuwjaarsnacht.

Het gaat om 28-jarige man uit Hedel en hij wordt ervan verdacht een grote rol te hebben gespeeld in de ongeregeldheden en de aanloop er naar toe.

De man kwam in het lopende onderzoek naar voren als verdachte, zijn beelden zijn niet openbaar gemaakt in Plaats Delict en Opsporing Verzocht. Een andere verdachte, een 24-jarige man uit Ammerzoden, werd dat wel. Hij besloot zich maandag 29 april op het bureau te melden, nadat hij beelden van zichzelf voorbij zag komen.

Al sinds de jaarwisseling loopt het onderzoek naar de geweldsexplosie in Hedel, waarbij meerdere agenten gewond raakten. 

Verdachten uit het hele land
Eerder werden een38-jarige man uit Amersfoort, een 28-jarige vrow uit Bilthoven, een 29-jarige man uit Soest, 45-jarige man uit Hedel, een 24-jarige man uit Zaltbommel, een 29-jarige man uit Ermelo en een 22-jarige man uit de gemeente Maasdriel aangehouden. De afgelopen weken werden woningen doorzocht in Hedel, Zaltbommel, Ermelo, Uden, Krimpen aan de IJssel en Soest.

Opsporingsprogramma
Zowel het regionale opsporingsprogramma Plaats Delict als Opsporing Verzocht besteedden uitgebreid aandacht aan de zaak. Het onderzoeksteam houdt er sterk rekening mee dat de nog gezochte mannen ook elders uit het land komen. Wie hen herkent, wordt verzocht contact op te nemen via de gratis opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem melden kan ook via 0800 - 7000.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Hedel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Herman van Berkum
Herman van Berkum
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...