Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Opening Rotundum Vintage Burgemeester van de Schansstraat 41 Andel

Geschreven: 20-11-2023
Opening Rotundum Vintage Burgemeester van de Schansstraat 41 Andel

De afgelopen maanden is er hard gewerkt in het oude pand van Dier en Tuin in de Schansstraat in Andel. Het pand heeft een grondige make-over gekregen en wij zijn er helemaal klaar voor om jullie onze nieuwe winkel te laten zien.

Rotundum Vintage is in 2021 opgericht en bestaat uit Arnoud en Regina, broer en zus uit Andel. Wat begonnen is met een klein lampje en een paar stoelen is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze onderneming.

Wij kopen- en verkopen vintage, mid century meubels en woonaccessoires aan particulieren en bedrijven. Vintage staat voor authentieke artikelen die minimaal 40 jaar oud zijn en die hun oorsprong hebben in de jaren ’50, ’60, ’70 en begin jaren ’80.

Onze vintage items kenmerken zich door hun kwaliteit en prachtige vormgeving. Of het nu gaat om een vaas of een compleet wandmeubel uit deze tijd, alles kunt u bij ons vinden in onze showroom. Elk item heeft een eigen verhaal wat wij graag vertellen. Onze passie en enthousiasme brengen wij graag over aan onze klanten. Wij willen onze producten betaalbaar houden, zodat vintage voor iedereen toegankelijk is. Daarom vind je bij ons geen peperdure designitems maar kopen wij enkel en alleen spullen die wij zelf mooi vinden en betaalbaar kunnen houden. Hiermee maken wij de cirkel rond. 

Onze producten hoeven niet perfect te zijn, ze zijn inmiddels ook al wel wat jaartjes oud. Ons doel is om onze producten zo authentiek en origineel mogelijk te laten zijn. Wij selecteren onze producten zorgvuldig op kwaliteit. Wij controleren de constructie en kleine mankementen repareren wij zelf.  Waar nodig wordt elk item schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag olie. Van een krasje, deukje of kleine beschadiging schrikken wij niet meer. Het geeft het artikel juist een verhaal en het mag gezien worden dat ze al een heel leven hebben gehad. Als ons hart sneller gaat kloppen bij het zien van een kastje, tafel, lampje, kast of servies en we denken ‘WOW!’ dan is het voor ons goed! Daarnaast geeft het ons veel voldoening om meubels een 2e huisje te geven. Met het hergebruik van onze goederen willen we graag een bijdrage leveren aan een duurzame, circulaire samenleving. Vandaar ook onze naam Rotundum, de latijnse benaming voor circulair.

Vanaf zaterdag 2 december openen wij onze deuren voor het grote publiek. Wij willen iedereen uitnodigen om op zaterdag 2 december van 10.00 – 17.00 uur langs te komen in onze prachtige winkel. De koffie en wat lekkers staat voor jullie klaar.

Daarna zal Rotundum Vintage geopend zijn op maandag van 18.00 – 21.00 uur, woensdag van 10.00 – 13.00 uur. Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Rotundum Vintage is gevestigd aan Burg. vd. Schansstraat 41 in Andel.

Rivierenland Radio is in Andel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...