Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Opening dierentehuis Bommelerwaard groot feest Bruchem

Geschreven: 24-10-2023
Opening dierentehuis Bommelerwaard groot feest Bruchem

Zondag (22-10) opende Stichting Dierentehuis Bommelerwaard officieel de deuren van de nieuwe opvang. Het werd een geweldige dag met om 15.00 uur hét moment waar lang naar werd uitgekeken.

De hele dag was 'gezellig druk'. Bezoekers waren enthousiast over het eindresultaat. Mensen gunnen de dieren een fijn tijdelijk onderkomen. En dat is met de nieuwe dierenverblijven 'dik voor elkaar'.

Opening
Om 15.00 uur werd de officiële opening verricht door Prof. Dr. Marie-José Enders-Slegers. Zij nam in 1986 het initiatief om een dierentehuis voor de Bommelerwaard te realiseren en was de allereerste voorzitter van het dierentehuis. Met 'veiligheid, warmte, troost en liefde' als onveranderde kernwaarden.

Dierenvoer
Tijdens de opening gisteren namen ook de mannen van Tafelronde 194 - Bommelerwaard een kijkje. Daarbij overhandigden zij de opbrengst van de eerder gehouden Duckrace (10-9) die voor het Bruchemse asiel was bestemd. Er werd een cheque overhandigd met een bedrag van 9.165 euro. Als kers op de taart brachten de mannen ook nog eens 500 kilo diervoeding mee.

Het asiel is verrast en blij en laat weten: 'Mannen van Tafelronde 194 - Bommelerwaard en alle deelnemers en bezoekers van de Duckrace, ontzettend bedankt!'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bruchem te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...