Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Opening dierentehuis Bommelerwaard groot feest Bruchem

Geschreven: 24-10-2023
Opening dierentehuis Bommelerwaard groot feest Bruchem

Zondag (22-10) opende Stichting Dierentehuis Bommelerwaard officieel de deuren van de nieuwe opvang. Het werd een geweldige dag met om 15.00 uur hét moment waar lang naar werd uitgekeken.

De hele dag was 'gezellig druk'. Bezoekers waren enthousiast over het eindresultaat. Mensen gunnen de dieren een fijn tijdelijk onderkomen. En dat is met de nieuwe dierenverblijven 'dik voor elkaar'.

Opening
Om 15.00 uur werd de officiële opening verricht door Prof. Dr. Marie-José Enders-Slegers. Zij nam in 1986 het initiatief om een dierentehuis voor de Bommelerwaard te realiseren en was de allereerste voorzitter van het dierentehuis. Met 'veiligheid, warmte, troost en liefde' als onveranderde kernwaarden.

Dierenvoer
Tijdens de opening gisteren namen ook de mannen van Tafelronde 194 - Bommelerwaard een kijkje. Daarbij overhandigden zij de opbrengst van de eerder gehouden Duckrace (10-9) die voor het Bruchemse asiel was bestemd. Er werd een cheque overhandigd met een bedrag van 9.165 euro. Als kers op de taart brachten de mannen ook nog eens 500 kilo diervoeding mee.

Het asiel is verrast en blij en laat weten: 'Mannen van Tafelronde 194 - Bommelerwaard en alle deelnemers en bezoekers van de Duckrace, ontzettend bedankt!'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bruchem te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...