Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Opendag Op Noord Eindhoven

Geschreven: 17-03-2024
Opendag Op Noord Eindhoven

EINDHOVEN - Kom het voorjaar vieren tijdens de Open dag van Op Noord. Een gratis event met Sport, Spel, Outdoor activiteiten en een gezellig terras.

Op zondag 14 april organiseert Op Noord, actief ontmoeten weer een spectaculaire seizoens-opening! Aan de Oude Bosschebaan 11 Eindhoven bent u, samen met uw kinderen, neefjes, nichtjes, buren, opa’s en oma’s van harte welkom tussen 12:00 en 17:00 uur. Op Noord biedt een gratis toegankelijk en uniek programma aan voor alle leeftijden.

Activiteitenaanbod

Het gehele beweegplein zal tijdens de open dag gratis toegankelijk zijn en aangekleed zijn met diverse opblaasbare attracties. Voor de jongste kinderen is er de zandbak met speeltoestel en springkussen direct aan het terras. Maar ook kun je proeven van lasergame, handboogschieten, klimmen, midgetgolf, hoogteparcours, archery tag, bubbelbal en voetbaldart. Kom jij onze nieuwste high-rope uitproberen durf jij de route op 10 mtr te klimmen.

Horeca

Ook dit jaar zijn er lekkere frieten van ”het lopend vuurtje” uit een oude brandweerwagen. Zelf verzorgen we saté uit the Basterd huisgemaakte soep en salade . We maken heerlijke koffie’s met de bonen van de Eindhovense Beanbrothers branderij en voor een lekker Budels bier kun je terecht in het Paviljoen OpNoord.

Het terras & paviljoen zijn een prachtige ontmoetingsplek voor alle doelgroepen en leeftijden.

Instructeurs

Er zijn diverse instructeurs aanwezig om er een leuke dag van te maken en uw vragen te beantwoorden over ons aanbod en de mogelijkheden van Op Noord.

Op Noord, actief ontmoeten: een verrassende locatie voor iedereen!

Laatste informatie en voor een routeplanner op www.OPNOORD.nl en volg ons via de socials (@OpNoord).

Rivierenland Radio is in Eindhoven te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...