Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Openbare kunstroute Jan Cunen blijft slapen in de Osse wijk de Ruwaard

Geschreven: 20-03-2024
Openbare kunstroute Jan Cunen blijft slapen in de Osse wijk de Ruwaard

OSS - Het succesvolle recept is inmiddels bekend: Jan Cunen blijft slapen brengt unieke kunstwerken uit de Osse stadscollectie tijdelijk terug naar de stad. Om te ervaren dat de collectie van ons allemaal is, gaan tien échte kunstwerken een heel weekend logeren bij Ossenaren. Dit jaar vindt alweer de derde editie van dit evenement plaats in de Osse wijk de Ruwaard. Nadat alle kunstwerken op vrijdag 5 april door experts zijn geïnstalleerd mag elke ‘gastouder’ tot zondagochtend zélf genieten van het kunstwerk in de eigen huiskamer. Elk kunstwerk is zorgvuldig uitgekozen door de conservator, na persoonlijke voorgesprekken met de bewoners, wat altijd verrassende of soms spannende keuzes oplevert.

Op zondag 7 april is er een kleine, gezellig kunstroute en kun je de kunstwerken komen bekijken achter de voordeuren in de Ruwaard. Het is van 13.00 uur tot en met 17.00 uur en iedereen is welkom! De route is makkelijk te lopen en bij elk adres kun je naast kunst kijken ook even genieten van een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers. Deze dag staat kijken naar kunst maar vooral ook elkaar ontmoeten centraal. De routekaart is op zondagochtend 7 april te vinden op onze website en alle social mediakanalen. Je kunt ook een échte routekaart halen bij het startpunt van de kunstroute: wijkhuis De Haard. Toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De openbare kunstroute Jan Cunen blijft slapen vindt plaats van 13.00 tot en met 17.00 uur in de Osse wijk de Ruwaard op zondag 7 april. Startpunt is wijkhuis De Haard en toegang is gratis.

Jan Cunen blijft slapen is een uniek, innovatief en verbindend stadsproject, geïnspireerd op het succesvolle project Musée comme chez vous van Museum Elsene in Brussel. Het wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Mondriaan Fonds en het VriendenLoterij Fonds 

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...