Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ontspannen door visualisatie In Waalwijk

Geschreven: 16-06-2023
Ontspannen door visualisatie In Waalwijk

Hoe kun je ontspannen als je geraakt bent door kanker? Gevoelens van verdriet, stress en onzekerheid kunnen dit erg moeilijk maken. Vanaf juli organiseren wij bij TOON een nieuwe ontspannende activiteit: Ontspannen door visualisatie.

Maak een afspraak en kom zelf ervaren of dit jou misschien kan helpen.  

Een ontspannen moment voor jezelf door visualisatie. Onder begeleiding vind je rust en ruimte. Je komt los van emoties en je gedachten krijgen even geen aandacht.

Door eenvoudige visualisaties en ademhalingsoefeningen is deze tijd even helemaal voor jezelf. Of zoals ze wel zeggen kom je weer thuis in jezelf.

Je kunt de ontspannende, helende, zuiverende, versterkende energie ervaren die je een gevoel van vrede geeft, een gevoel van onvoorwaardelijke liefde.

Deze activiteit wordt begeleid door Anne-Marie van der Eerden. Anne-Marie is 65 jaar, werkt in het onderwijs en woont in Waalwijk. In 2007 kreeg Anne-Marie borstkanker en ervaarde zij zelf hoe belangrijk ontspannen is. Het hielp haar te ontspannen met hulp van visualisatie. De oefeningen die gebruikt worden zijn ook gemakkelijk zelf aan te leren en thuis toe te passen.

Wil jij ervaren hoe je kunt ontspannen door visualisatie?

Vanaf 4 juli werkt Anne-Marie regelmatig op dinsdagavond en donderdagochtend bij TOON. Je kunt een afspraak maken met Anne-Marie via info@thhw.nl of via 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke vrijdag tussen 15 en 18 ...

Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...