Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ontdek de beste muziek met Rivierenland Radio

Geschreven: 03-10-2023
Ontdek de beste muziek met Rivierenland Radio

Rivierenland Radio is een radiostation dat een groot uitzendgebied heeft bij de rivieren in Nederland. Van Eindhoven tot aan Epe en van Zaltbommel tot aan Nijmegen. Wij zijn de radiozender die de beste muziek en actuele informatie rechtstreeks naar jouw woonkamer, auto, werkplaats of koptelefoon brengt!

Voor wie is Rivierenland Radio?

Een van de mooiste aspecten van Rivierenland Radio is dat het voor iedereen toegankelijk is. Wij zijn er voor verschillende leeftijden en achtergronden door de diverse programma's. Hier zijn enkele voorbeelden van wie er kan luisteren en wat ze kunnen verwachten:

  • Muziekliefhebbers: Of je nu houdt van klassieke hits, de nieuwste popmuziek, rock, dance, of jazz, Rivierenland Radio heeft voor elk wat wils. We draaien een gevarieerde mix van muziekgenres, zodat je altijd je favoriete deuntjes kunt vinden.

  • Lokale gemeenschappen: Rivierenland Radio is geworteld in de lokale gemeenschappen. Zo houden we je op de hoogte wat er in jouw buurt gebeurt.

  • Ondernemers: Rivierenland Radio biedt ook een platform voor lokale ondernemers, niet alleen kun je Rivierenland Radio goed luisteren op de werkvloer, maar ook is het mogelijk om bij ons te adverteren op de radio! 

Een gevarieerd programma

Wil je graag in jouw omgeving een radiozender goed ontvangen? Dan kan dat makkelijk met Rivierenland Radio, zo zijn er een aantal punten die ervoor zorgen dat het voor iedereen een toegankelijke zender is om op elke plek te luisteren.

  • Voor iedereen: Luister naar diverse muziekgenres tijdens programma's zoals "River Wake-Up’ ‘Schijven voor Bedrijven’ en ‘Spits Licht’

  • Lokale nieuwsbulletins: Blijf op de hoogte van lokaal nieuws met regelmatige nieuwsupdates en interviews.

  • Overal te ontvangen: Rivierenland Radio kun je zowel op FM als op DAB beluisteren, daarnaast hebben wij ook een handige app en een online radio player op de website.

Kortom, stem eens af op de radiozender van Rivierenland Radio en laat je verrassen door onze programma’s!


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...