Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ontdek de beste muziek met Rivierenland Radio

Geschreven: 03-10-2023
Ontdek de beste muziek met Rivierenland Radio

Rivierenland Radio is een radiostation dat een groot uitzendgebied heeft bij de rivieren in Nederland. Van Eindhoven tot aan Epe en van Zaltbommel tot aan Nijmegen. Wij zijn de radiozender die de beste muziek en actuele informatie rechtstreeks naar jouw woonkamer, auto, werkplaats of koptelefoon brengt!

Voor wie is Rivierenland Radio?

Een van de mooiste aspecten van Rivierenland Radio is dat het voor iedereen toegankelijk is. Wij zijn er voor verschillende leeftijden en achtergronden door de diverse programma's. Hier zijn enkele voorbeelden van wie er kan luisteren en wat ze kunnen verwachten:

  • Muziekliefhebbers: Of je nu houdt van klassieke hits, de nieuwste popmuziek, rock, dance, of jazz, Rivierenland Radio heeft voor elk wat wils. We draaien een gevarieerde mix van muziekgenres, zodat je altijd je favoriete deuntjes kunt vinden.

  • Lokale gemeenschappen: Rivierenland Radio is geworteld in de lokale gemeenschappen. Zo houden we je op de hoogte wat er in jouw buurt gebeurt.

  • Ondernemers: Rivierenland Radio biedt ook een platform voor lokale ondernemers, niet alleen kun je Rivierenland Radio goed luisteren op de werkvloer, maar ook is het mogelijk om bij ons te adverteren op de radio! 

Een gevarieerd programma

Wil je graag in jouw omgeving een radiozender goed ontvangen? Dan kan dat makkelijk met Rivierenland Radio, zo zijn er een aantal punten die ervoor zorgen dat het voor iedereen een toegankelijke zender is om op elke plek te luisteren.

  • Voor iedereen: Luister naar diverse muziekgenres tijdens programma's zoals "River Wake-Up’ ‘Schijven voor Bedrijven’ en ‘Spits Licht’

  • Lokale nieuwsbulletins: Blijf op de hoogte van lokaal nieuws met regelmatige nieuwsupdates en interviews.

  • Overal te ontvangen: Rivierenland Radio kun je zowel op FM als op DAB beluisteren, daarnaast hebben wij ook een handige app en een online radio player op de website.

Kortom, stem eens af op de radiozender van Rivierenland Radio en laat je verrassen door onze programma’s!


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...