Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Onderzoek naar gevaarlijk rijdende Mercedes-bestuurder

Geschreven: 18-03-2024
Onderzoek naar gevaarlijk rijdende Mercedes-bestuurder

ZALTBOMMEL - De politie kreeg achterliggende week meerdere meldingen over een filmpje op de website van Dumpert.nl. Op de beelden is te zien hoe een witte Mercedes een levensgevaarlijke inhaalactie maakt.

De bestuurder haalt een lesauto in, maar heeft de verkeersheuvel kennelijk niet in de gaten. Door de uitwijkmanoeuvre belandt de witte Mercedes in de berm, waar de auto met de nodige stuurmanskunsten uit wegkomt. Honderd meter verderop is een stoplicht waar het voertuig moet wachten op het rode licht. Samen met de lesauto die hij net inhaalde ... Deze had de beelden toen al op camera.

Steenweg
Het is niet al te moeilijk te constateren dat de capriolen op de Steenweg worden uitgehaald, nabij de nieuwe watertoren. Omdat de politie waarschijnlijk meer actie wil ondernemen dan enkel een stevig vermanende vinger, werden de beelden doorgestuurd voor verdere afhandeling. 'De afdeling Team Verkeer Oost-Nederland zal hier verder onderzoek naar doen.' Aldus politie Bommelerwaard.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...