Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ondernemers organiseren weer de Waalzinnige picknick Bommelerwaard

Geschreven: 21-06-2023
Ondernemers organiseren weer de Waalzinnige picknick Bommelerwaard

Je eigen picknick verzamelen en dan samen met je vrienden en familie genieten van een Waalzinnige picknick. Op zondagmiddag (2-7) organiseren de ondernemers van de Bommelse Binnenstad weer de Waalzinnige en smakelijke picknick.

Wie aan wil haken, kan zich inschrijven via de website beleefzaltbommel.nl tot 30 juni. Op de zondagmiddag van de picknick is het picknick-startpakket tussen 13:00 en 16:00 uur op te halen bij Bloomm, Gamerschestraat 45. Deelnemers ontvangen de picknicktas en een overzicht met knipkaart waar in de stad nog meer lekkers op te halen is voor de Waalzinnige picknick. Wie alles heeft, zoekt en strijkt neer op een mooi plaatsje. 'Aan de Waalkade beleef je een echte Waalzinnige picknick of ga naar de prachtige stadswallen.'

De kosten zijn voor volwassenen 10 euro p.p.en voor kinderen vanaf 2 jaar 5 euro p.p.

Meer ...
Er is op de bewuste zondagmiddag nog veel meer te beleven. In de binnenstad is het koopzondag met muzikale marionetten, muziek van de Bommelero’s, een kijkje bij de pottenbakker of de vele galeries en ateliers die geopend zijn.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...