Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nivo Sparta verliest in eigen huis van GJS

Geschreven: 04-03-2024
Nivo Sparta verliest in eigen huis van GJS

ZALTBOMMEL - Met GJS 1 trof Nivo Sparta een ploeg die in zijn laatste zes wedstrijden drie puntjes sprokkelde en hield het koploper Theole op 1-1. De verwachtingen waren hoog gespannen. 

De eerste helft was niet zo goed. Aan inzet geen gebrek door beide teams, maar het veldspel was niet aantrekkelijk. GJS bleek een stugge ploeg en dat leidde tot een stroeve uitvoering van de aanvallen van Nivo Sparta. Het team had weliswaar een licht veldoverwicht, maar creëerde geen enkele kans Ian was in aanvallende zin nog het meest actief, maar ook hij kwam niet verder dan twee schoten van afstand, die beiden ver naast gingen.

De tweede helft begon met iets meer tempo. GJS nam het  initiatief en kwam steeds vaker in de buurt van het doel van Nivo Sparta. GJS werd de dominante partij en had de eerste grote kans van de wedstrijd in de 59e minuut. Een bal van links werd een kopbal richting het doel. Keeper Koen hield met een mooie reflex zijn doel schoon. Verder bleef het spel matig. Mogelijkheden werden geen kansen. 

In de 79e minuut scoorde GJS de 0-1 door een opkomende middenvelder. Het was niet eens onverdiend. Nivo moest nu een tandje bijzetten, om niet tegen de eerste thuisnederlaag in 2024 aan te lopen.

GJS kon de wedstrijd beslissen in de 84e minuut. Een hoekschop werd van dichtbij binnengekopt, maar ook ditmaal wist Koen, met een knappe redding, meer schade te voorkomen. 

In de allerlaatste fase van de wedstrijd toonde de thuisploeg iets van haar aanvallende kwaliteiten en drong het GJS ver terug op de eigen helft. Een paar goede voorzetten van invaller Daan Schreuders zorgden voor mogelijkheden. In de 89e minuut bracht hij er één in, op het hoofd van Frenk Schaap. Deze leek de gelijkmaker te gaan maken, maar zag zijn kopbal via keeper en lat het veld inspringen. Het mocht niet meer baten, de punten gingen naar Gorinchem. 

Volgende week kan de ploeg zich hopelijk revancheren tegen hekkensluiter Sleeuwijk.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...