Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

NIVO Sparta maatje te groot voor GRC’14 Zaltbommel

Geschreven: 06-02-2024
NIVO Sparta maatje te groot voor GRC’14 Zaltbommel

Het vlaggenschip van N.I.V.O.-Sparta pakte dit weekend de volle buit. Op eigen veld was de club een maatje te groot voor GRC '14. Het werd 5-2 voor de mannen van trainer Niels Blom.

De eerste grote kans op een score was voor GRC '14. De thuisploeg mocht van geluk spreken dat Ousmane Traore het vizier nog niet op scherp had staan. GRC '14 was in de counter namelijk razendsnel voor het doel van de teruggekeerde Koen van Harmelen. Niet veel later was het N.I.V.O.-Sparta dat via Iain Brands op voorsprong kwam. De goaltjesdief reageerde het meest alert nadat GRC-doelman Janssen een afstandsschot van Zaimi niet volledig kon keren.

Na de 1-0 beet GRC '14 opnieuw van zich af. Het kwam zelfs op gelijke hoogte door een droge knal van afstand. Nog voor rust werd door N.I.V.O.-Sparta orde op zaken gesteld. Nadat Brands nog de lat trof, was het niet veel later op een aantrekkelijke  plek een vrije trap voor de thuisclub. Ilias Zaimi ging achter de bal staan en knalde deze van een meter of 24 onhoudbaar tegen de touwen. Weer pakte N.I.V.O.-Sparta een voorsprong. Het werd voor rust 3-1. Op aangeven van Zaimi was het Brands die met een bekeken schuiver zijn tweede punt van de middag scoorde.

Tweede helft
Ook in de tweede helft bleef N.I.V.O.-Sparta voetballen. Het spel zakte wel iets terug en ook GRC '14 deelde speldenprikjes uit. Nadat Troare opnieuw een grote kans miste, was het niet veel later Frenk Schaap die met een fraaie stift de 4-1 aantekende. De wedstrijd was definitief gespeeld. Er gebeurde na die goal ook nog weinig hoogstaands, mede door de vele wissels. Toch scoorden beide teams nog een goal. Eerst was het GRC, gevolgd door het slotakkoord voor N.I.V.O. Invaller Tonni Maric scoorde met een fraaie individuele actie. Het was direct ook het laatste wapenfeit van het duel.

Door de zege staat N.I.V.O.-Sparta vaster op de derde plaats.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...