Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

NIVO Sparta maatje te groot voor GRC’14 Zaltbommel

Geschreven: 06-02-2024
NIVO Sparta maatje te groot voor GRC’14 Zaltbommel

Het vlaggenschip van N.I.V.O.-Sparta pakte dit weekend de volle buit. Op eigen veld was de club een maatje te groot voor GRC '14. Het werd 5-2 voor de mannen van trainer Niels Blom.

De eerste grote kans op een score was voor GRC '14. De thuisploeg mocht van geluk spreken dat Ousmane Traore het vizier nog niet op scherp had staan. GRC '14 was in de counter namelijk razendsnel voor het doel van de teruggekeerde Koen van Harmelen. Niet veel later was het N.I.V.O.-Sparta dat via Iain Brands op voorsprong kwam. De goaltjesdief reageerde het meest alert nadat GRC-doelman Janssen een afstandsschot van Zaimi niet volledig kon keren.

Na de 1-0 beet GRC '14 opnieuw van zich af. Het kwam zelfs op gelijke hoogte door een droge knal van afstand. Nog voor rust werd door N.I.V.O.-Sparta orde op zaken gesteld. Nadat Brands nog de lat trof, was het niet veel later op een aantrekkelijke  plek een vrije trap voor de thuisclub. Ilias Zaimi ging achter de bal staan en knalde deze van een meter of 24 onhoudbaar tegen de touwen. Weer pakte N.I.V.O.-Sparta een voorsprong. Het werd voor rust 3-1. Op aangeven van Zaimi was het Brands die met een bekeken schuiver zijn tweede punt van de middag scoorde.

Tweede helft
Ook in de tweede helft bleef N.I.V.O.-Sparta voetballen. Het spel zakte wel iets terug en ook GRC '14 deelde speldenprikjes uit. Nadat Troare opnieuw een grote kans miste, was het niet veel later Frenk Schaap die met een fraaie stift de 4-1 aantekende. De wedstrijd was definitief gespeeld. Er gebeurde na die goal ook nog weinig hoogstaands, mede door de vele wissels. Toch scoorden beide teams nog een goal. Eerst was het GRC, gevolgd door het slotakkoord voor N.I.V.O. Invaller Tonni Maric scoorde met een fraaie individuele actie. Het was direct ook het laatste wapenfeit van het duel.

Door de zege staat N.I.V.O.-Sparta vaster op de derde plaats.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...