Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwste aanwinst bij Rivierenland Radio: Sanne!

Geschreven: 09-07-2024
Nieuwste aanwinst bij Rivierenland Radio: Sanne!

HEDEL - Een nieuwe medewerker of medewerkster, deze maand verwelkomt Rivierenland Radio Sanne. Met haar ondernemerskracht en haar creativiteit in haar werken komt Sanne ons haar hulp en gezelligheid bieden.

Door: Yvonne Koppers

“Ik ben een echte ondernemer, zowel in het bedrijfsleven, als privé!” Sanne Hilhorst (26) uit Uden gaat uitdagingen graag aan en wil met haar frisse en creatieve kijk leuke programma’s gaan maken voor Rivierenland Radio.

Sanne, wat heb je vroeger zoal allemaal gedaan?

Al haar hele leven is Sanne geïnteresseerd in de media wereld. “Als kind had ik creativiteit al vroeg in de vingers zitten waardoor ik een creatieve loopbaan ging bewandelen.” Sanne is twee jaar decoratie schilder van festival podia geweest. Ze is nu vier ½ jaar interieur vormgever van onderwijsruimtes, dit bevalt haar goed.

“Ik heb geleerd dat creativiteit niet alleen iets uitvoerende is, maar dat je je brein ook op een creatieve wijze aan het werk kan zetten.”

De bijdrage voor de radio

Sanne zal ingezet worden om content te creëren voor Rivierenland Radio. “Hopelijk leidt dit tot meer luisteraars!” Met haar frisse en creatieve kijk wil ze ook leuke programma’s gaan neerzetten. Op de vrijdagavond gaat ze mee werken aan club 24 van 20:00 uur tot 23:00 uur!

Wij wensen Sanne veel plezier bij Rivierenland Radio en kijken uit naar de samenwerking!

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...