Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe toegangsweg pont Herwijnen-Brakel bijna klaar

Geschreven: 27-02-2024
Nieuwe toegangsweg pont Herwijnen-Brakel bijna klaar

HERWIJNEN/BRAKEL - Vanwege de noodzakelijke dijkverzwaring vinden er veranderingen plaats ter hoogte van het veer Herwijnen-Brakel. Riveer brengt met een bericht de reizigers op de hoogte van de voortgang.

Veerpontgebruikers die vanaf Brakel de oversteek maken naar Herwijnen, treffen daar straks een volledig nieuwe situatie aan.

Eerst was het de bedoeling dat er een geheel nieuwe veerdam met aanlegsteiger gebouwd zou worden. Dat plan is uiteindelijk niet doorgegaan. 

Als de werkzaamheden straks klaar zijn gaat het verkeer dat met de veerpont de oversteek maakt, via een nieuwe weg, die onderlangs de dijk loopt, naar de bestaande veerdam. De toeritten vanaf de dijk die nu nog gebruikt worden zijn straks verdwenen. Daar ligt dan de nieuwe dijk.

De werkzaamheden zijn overigens ver gevorderd.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Herwijnen/Brakel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...