Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe tentoonstelling op Slot Loevestein

Geschreven: 21-03-2024
Nieuwe tentoonstelling op Slot Loevestein

POEDEROIJEN & WOUDRICHEM - Na maanden hard werken opent op 28 maart op Loevestein de nieuwe tentoonstelling ‘Tegenpolen | Verschillend verbonden’. Voor de nieuwe tentoonstelling slaan Slot Loevestein en het Humanistisch Verbond de handen ineen.

Tegenstellingen zijn overal om ons heen. Dag en nacht, zwart en wit - zonder de één, geen ander. In een wereld vol verschillen, lijkt polarisatie onvermijdelijk. Mensen zijn het niet altijd met elkaar eens. Daar is niks mis mee. Maar als het wij-zij denken vijandig wordt, is dat niet zonder risico.

Verbindingen
In de communicatie rondom de tentoonstelling worden niet alleen de verschillen, maar ook juist de verbindingen tussen tegenstellingen benadrukt. Want achter elk verhaal schuilt meer dan één kant, en achter elke persoon schuilt meer dan één label.

Activiteiten
'Tegenpolen - Verschillend Verbonden' vanaf 28 maart op Slot Loevestein. Vanaf deze dag is de tentoonstelling dagelijks open voor publiek. Rondom het thema worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder lezingen, filmvertoningen, workshops en educatieve programma’s voor scholen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Poederoijen,Woudrichem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...