Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe stem op de radio: Andries Korthuis.

Geschreven: 18-08-2023
Nieuwe stem op de radio: Andries Korthuis.

De afgelopen weken was Andries Korthuis al te horen in de info blokken maar vanaf zaterdag zul je hem voortaan elke week horen met het programma Lunchroom.

Andries is geboren in Groningen in augustus 1965. Na wat oefenen op zijn slaapkamer heeft hij ervaring opgedaan bij wat piraten stations. De echte grote was Radio Release wat in de jaren 80 en 90 te beluisteren was in heel Friesland, Groningen en Drenthe. Daarna volgenden de lokale omroepen: Radio Nunspeet, Veluwe FM, EFM, Harderwijk FM en A1 Radio. Verder was Andries nog actief bij regionale omroepen in Gelderland en Flevoland. Ook bij Radio 227 en Radio 6, maar die bestaat niet meer.

Nu start Andries op Rivierenland Radio, elke zaterdag tussen 12 en 14 uur met het programma Lunchroom!

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...