Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe kunstwerk 25 jaar Maasdriel bekijken het gemeentehuis Kerkdriel

Geschreven: 09-02-2024
Nieuwe kunstwerk 25 jaar Maasdriel bekijken het gemeentehuis Kerkdriel

Het nieuwe kunstwerk in glas in lood, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de gemeente Maasdriel, werd onthuld in het gemeentehuis.

Op 2 november 2023 won Rachel Hom-Van de Wildenberg met haar kunstwerk ‘Kathedraal in het groen’ de verkiezing ‘Kunst in de gemeente’. Ondanks dat deze nog gerealiseerd moest worden, koos de jury voor dit kunstwerk vanwege het thema ’25 jaar Maasdriel’ en de monumentale indruk.

Donderdag (1-2-2024), in het jaar dat Maasdriel 25 jaar bestaat, onthulde wethouder Anita Sørensen het vernieuwende kunstwerk in de hal van het gemeentehuis in Kerkdriel. Zij deed dat samen met de kunstenares, Rachel Hom.

Wie ‘Kathedraal in het groen’ met eigen ogen wil aanschouwen, kan dat doen tijdens openingstijden van het gemeentehuis kan iedereen het kunstwerk in glas en lood komen bewonderen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...