Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur

Geschreven: 07-05-2024
Nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur

OSS - Het Osse college van B&W heeft besloten om per 1 juni Hilde Reints te benoemen tot nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Oss. Zij volgt Henk Mensink op, die eind mei met pensioen gaat.

Hilde Reints was hiervoor directeur Onderwijs, Jeugd, Zorg en Diversiteit bij de gemeente Amsterdam en voorzitter van het landelijke Netwerk Directeuren Sociaal Domein (NDSD). Het afgelopen jaar werkte ze als transitiemanager bij het ministerie van Sociale Ontwikkeling op Curaçao. Eerder werkte ze in directiefuncties bij de gemeenten Enschede en Velsen.

Hilde Reints: ‘Ik ben vereerd met mijn benoeming. De veelzijdigheid van de gemeente Oss spreekt me bijzonder aan. Oss is een groeiende stad en het grote buitengebied met prachtige dorpen en stadjes. De uitdagingen waar de gemeente voor staat zijn groot en heel verschillend. Van behoud van voorzieningen en effectieve participatie tot klimaat, wonen en bereikbaarheid. Daarbij vraagt de groei naar een gemeente van meer dan 100.000 inwoners om energie en slagkracht van de organisatie. Ik kijk ernaar uit om daaraan te helpen bouwen, samen met mijn nieuwe collega’s in de organisatie en in het college, en met organisaties, instellingen en bedrijven in de gemeente.’

Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans:

‘Met Hilde Reints komt een ervaren manager naar onze gemeente. Ze kent de strategische inhoudelijke vraagstukken, maar ook de organisatieontwikkeling. Dat en haar ervaring als netwerker gaan ons helpen om onze ambities te realiseren. Ik verwacht dat ze met haar enthousiasme en belangstelling snel verbinding zal maken met Oss, in het gemeentehuis en zeker ook daarbuiten.’

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...