Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe activiteiten bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

Geschreven: 04-09-2023
Nieuwe activiteiten bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker; patiënten, naasten en nabestaanden. Dit najaar starten verschillende nieuwe activiteiten. Wat past bij jou en wat heb jij nodig? Wij nodigen je van harte uit eens binnen te lopen of aan te sluiten bij één van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!  


Bridge
8 bijeenkomsten vanaf dinsdag 26 september van 9.45 – 12.00 uur
Op verzoek van enkele gasten starten we in september 2023 met een bridge groep. Een mooie, nieuwe activiteit waarbij je moet denken, concentreren, samenwerken en tegelijkertijd lotgenoten kunt ontmoeten. Van september t/m april staan er 8 bijeenkomsten gepland.  

Bridge je mee? Er is ruimte voor 12 spelers.
De data waarop we bridgen zijn: dinsdag 26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december 2023. Dinsdag 16 januari, 13 februari, 12 maart en 9 april 2024.

Let op: Dit is géén (beginners)cursus. Basiskennis van bridge is dus vereist om mee te spelen. Het niveau waarop je speelt maakt niet uit.

Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

 

Cursus: Laat je horen!
6 bijeenkomsten vanaf woensdag 27 september van 13.30 – 14.30 uur
Creatief stemgebruik is een ontdekkingsreis naar je unieke klank en geluid.
“Laat je horen!” is een cursus van 6 bijeenkomsten. Aan de basis ligt de aandacht en zorg voor jezelf. We werken met ademhaling en ontwikkelen het gevoel om te aarden en met beide benen op de grond te staan.

Je maakt kennis met en ontwikkelt je eigen klank. Creatief stemgebruik is controle over je stem loslaten, voelen, er zijn, je plek innemen en daar uiting aan geven. Als je klanken maakt versterk je daarmee het contact met het lichaam. Je brengt jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging.

Ben je enthousiast geworden, ga dan mee op ontdekkingsreis naar jezelf?
De cursus wordt begeleid door Jan Diependaal en is op woensdag 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november en 6 december van 13.30 – 14.30 uur.
Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

 

Workshop: Op verhaal komen
Maandag 2 oktober van 10.00 – 12.00 uur
TOON organiseert samen met het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant de workshop: Op verhaal komen.
“Ik heb er geen woorden voor”, “Ik word er stil van”, “Ik weet niet wat ik moet zeggen”.  Woorden en zinnen die we regelmatig gebruiken als we geconfronteerd worden met een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte of verlies van een naaste.
Woorden kunnen soms te beperkt zijn. Woorden kunnen ook kwetsend zijn of eenzaam maken. Maar … ze kunnen óók troost, bemoediging of steun geven.
In deze workshop gaan we verkennen welke woorden op dit moment bij jou passen. We laten ons inspireren door fragmenten van verhalen, gedichten, muziek of film. En door elkaars woorden. Iedereen kan meedoen, ook al is taal ‘echt niet je ding’.
De workshop wordt begeleid door Marianne Merkx van het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant. Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom om deel te nemen.

Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Aanpak verzuim op de Brug succesvol door preventief spreekuur Zaltbommel

Op tijd actie ondernemen. Ze zouden het wel van de daken eillen schreeuwen: “Smoor verzuim zo snel mogelijk in de kiem”. Dat is in in de kern de boodschap van Maaike Kuin (leerplichtambtenaar) en Martine Sietsema (zorgcoördinator de Brug). Want hoe minder lesmomenten je mist, hoe...

Jongerenwerk Maasdriel krijgt impuls dankzij D66 en GroenLinks Maasdriel

Het jongerenwerk in Maasdriel krijgt de komende jaren een extra impuls. Voor 2024 en 2025 is daarvoor 80.000 euro beschikbaar. Het gevolg van een succesvol amendement van D66 Maasdriel en GroenLinks

Het amendement volgde op het voorstel van het college van B&W om de volledige r...

Vernieuwde samenwerking in ‘Pact van Loevestein’ Altena

Gemeente Altena ondertekende vrijdag (29-9) de intentieverklaring ‘Pact van Loevestein 2023-2033’, samen met andere gemeenten, provincies en partijen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW).

Twintig jaar geleden ontstond het Pact van Loevestein. De behoefte nu is om...