Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwe activiteiten bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

Geschreven: 04-09-2023
Nieuwe activiteiten bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker; patiënten, naasten en nabestaanden. Dit najaar starten verschillende nieuwe activiteiten. Wat past bij jou en wat heb jij nodig? Wij nodigen je van harte uit eens binnen te lopen of aan te sluiten bij één van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!  


Bridge
8 bijeenkomsten vanaf dinsdag 26 september van 9.45 – 12.00 uur
Op verzoek van enkele gasten starten we in september 2023 met een bridge groep. Een mooie, nieuwe activiteit waarbij je moet denken, concentreren, samenwerken en tegelijkertijd lotgenoten kunt ontmoeten. Van september t/m april staan er 8 bijeenkomsten gepland.  

Bridge je mee? Er is ruimte voor 12 spelers.
De data waarop we bridgen zijn: dinsdag 26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december 2023. Dinsdag 16 januari, 13 februari, 12 maart en 9 april 2024.

Let op: Dit is géén (beginners)cursus. Basiskennis van bridge is dus vereist om mee te spelen. Het niveau waarop je speelt maakt niet uit.

Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

 

Cursus: Laat je horen!
6 bijeenkomsten vanaf woensdag 27 september van 13.30 – 14.30 uur
Creatief stemgebruik is een ontdekkingsreis naar je unieke klank en geluid.
“Laat je horen!” is een cursus van 6 bijeenkomsten. Aan de basis ligt de aandacht en zorg voor jezelf. We werken met ademhaling en ontwikkelen het gevoel om te aarden en met beide benen op de grond te staan.

Je maakt kennis met en ontwikkelt je eigen klank. Creatief stemgebruik is controle over je stem loslaten, voelen, er zijn, je plek innemen en daar uiting aan geven. Als je klanken maakt versterk je daarmee het contact met het lichaam. Je brengt jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging.

Ben je enthousiast geworden, ga dan mee op ontdekkingsreis naar jezelf?
De cursus wordt begeleid door Jan Diependaal en is op woensdag 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november en 6 december van 13.30 – 14.30 uur.
Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

 

Workshop: Op verhaal komen
Maandag 2 oktober van 10.00 – 12.00 uur
TOON organiseert samen met het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant de workshop: Op verhaal komen.
“Ik heb er geen woorden voor”, “Ik word er stil van”, “Ik weet niet wat ik moet zeggen”.  Woorden en zinnen die we regelmatig gebruiken als we geconfronteerd worden met een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte of verlies van een naaste.
Woorden kunnen soms te beperkt zijn. Woorden kunnen ook kwetsend zijn of eenzaam maken. Maar … ze kunnen óók troost, bemoediging of steun geven.
In deze workshop gaan we verkennen welke woorden op dit moment bij jou passen. We laten ons inspireren door fragmenten van verhalen, gedichten, muziek of film. En door elkaars woorden. Iedereen kan meedoen, ook al is taal ‘echt niet je ding’.
De workshop wordt begeleid door Marianne Merkx van het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant. Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom om deel te nemen.

Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...