Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwbouw bij Dierenopvangtehuis weer opgestart Bruchem

Geschreven: 26-07-2023
Nieuwbouw bij Dierenopvangtehuis weer opgestart Bruchem

De nieuwbouw bij Dierenopvangtehuis Bommelerwaard lag enige tijd stil. Vervelend zo'n vertraging, terwijl het nieuwe gebouw zo hard nodig is. Maar aan de hickup is een einde gekomen: er zit weer vaart in de bouw.

De nieuwbouw zou oorspronkelijk eind 2022 klaar zijn. Maar de werkelijkheid verliep even anders. Ongetwijfeld is het veel mensenal eerder ook al opgevallen: de nieuwbouw bij Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard in Bruchem lag een tijd stil. 'Helaas heeft onze oorspronkelijke aannemer het af laten weten.' Maar dat leed is geleden nu Syboned BV, Niveau Kozijnen en Hofmans Grondstoffen de nieuwe bouwpartners zijn. 'Zij helpen ons het gebouw verder af te bouwen en wind- en waterdicht op te leveren.'

Klaarmaken voor gebruik
Het dierenasiel is ontzettend blij dat deze lokale ondernemers hen te hulp zijn gekomen. 'Met een korte doorlooptijd, en binnen onze beperkte financiële ruimte, helpen zij om dit probleem op te lossen en zorgen zij dat wij in de komende maanden het gebouw klaar kunnen maken voor gebruik.' Het verdere afwerken gebeurt in eigen beheer.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bruchem te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...