Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuw record brengt theater in jubelstemming

Geschreven: 28-05-2024
Nieuw record brengt theater in jubelstemming

OSS – Met een nieuwe manier van bestellen trapte theater De Lievekamp dit jaar haar voorverkoop voor het theaterseizoen 2024-2025 af. En met groot succes: op de eerste verkoopdag werden er al 32.000 kaarten verkocht.

Theater De Lievekamp presenteerde onlangs in een uitverkochte Grote Zaal haar nieuwe programma voor theaterseizoen 2024-2025. Het enthousiasme van de bezoekers die avond bleek een mooi voorteken. Op maandag 27 mei - de eerste verkoopdag – werden maar liefst 32.000 tickets verkocht voor het nieuwe theaterseizoen; een record in de geschiedenis van De Lievekamp! De meeste belangstelling ging uit naar de grote musicalproducties (Shrek, Malle Babbe en Saturday Night Fever), het cabaretaanbod (Claudia de Breij, Guido Weijers en Christel de Laat) en de vele theaterconcerten (Jim & Bettina, The Dutch Tenors en Tribute to the Bee Gees).

“We zijn ontzettend blij met dit resultaat tot nu toe”, jubelt programmeur Ron Megens. Hij vervolgt met: “Ongetwijfeld zal de verkoop van onze tickets de komende periode gestaag doorlopen. Mocht blijken dat dit tot uitverkochte voorstellingen leidt, dan zullen we proberen om deze populaire artiesten te strikken voor een extra uitvoering in ons theater.”

Kaartverkoop
Het volledige programma voor het nieuwe theaterseizoen is beschikbaar op de website van het theater. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lievekamp.nl of tijdens openingstijden telefonisch via (0412) 66 76 76 en aan de Theaterkassa.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...