Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nesterlé Rockfestival Nistelrode

Geschreven: 05-09-2023
Nesterlé Rockfestival Nistelrode

Op 30 september 2023 is de aftrap van het nieuwe seizoen bij Nesterlé met een heus Rockfestival; een heerlijke, rockende & swingende avond met optredens van drie regionale bands. 
Alle bands maakten eerder hun opwachting bij Nesterlé.

Sticky Fingers
Een Stones coverband met een lange geschiedenis die in het coronatijdperk een ware metamorfose heeft ondergaan. De band weet de sound van de  gouden Stones periode  uit de sixties en seventies heel dicht te benaderen en klinkt inmiddels als een geolied geheel. Op 30 september gaan zij weer voor ‘a lot of satisfaction’.

The Lions:
Zij bespringen je met hun enthousiasme en laten je ten prooi vallen aan de muziek. 
The Lions is een Poprock-band, die is ontstaan in 2021 met een bonte verzameling aan muzikanten. En die diversiteit hoor je terug in de nummers. Met veel toewijding duiken zij van Toto naar Amy Winehouse en besluipen je met Phil Collins en Anouk. Zelfs eigen nummers zitten in hun repertoire! Als The Lions achter je aan zitten, kun je niet meer stilstaan. Laat je manen wapperen. We worden allemaal koningen en koninginnen van de dansvloer!

King Herrie en de Sjeekers:
2 gitaren, een basgitaar, zang en drums. Dit zijn de instrumenten van King Herrie en de Sjeekers. Deze instrumenten gecombineerd met een jarenlange vriendschap en eigenwijze manier van covers spelen zorgt voor hun geluid. Plezier op het podium en voor de toeschouwers zijn voor hen de belangrijkste reden om te spelen. Sjeek, rock & roll!
30 september, aanvang 20.15 uur. Tickets voor het Nesterlé Rockfestival zijn te koop à 12,50 euro via www.nesterle.nl.

Rivierenland Radio is in Nistelrode te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...