Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Namen nieuwe gebouwen American Roadhouse-locatie bekend

Geschreven: 07-03-2024
Namen nieuwe gebouwen American Roadhouse-locatie bekend

ZALTBOMMEL - De bouw op het voormalig American Roadhouse terrein krijgt steeds meer vorm. De vier daar geplande gebouwen krijgen onderling passende namen die ook behoren bij het gebied. Die namen zijn nu bekend.

Eind 2023 schreef Bouwlinie een prijsvraag uit. Uit de inzendingen werden vier namen gekozen: De Torenvalk, De Nachtegaal, De Zwaluw en De Wielewaal.

Verdeling
De namen zijn als volgt verdeeld:

Gebouw A, recht tegenover winkelcentrum De Portage aan de Dr. J.J. Willemsehof 1 t/m 57. Dit gebouw krijgt de naam ‘De Torenvalk’.
Gebouw B1 krijgt de naam ‘De Nachtegaal’.
Gebouw B2 draagt de naam ’De Zwaluw’.

De bouw van beide gebouwen staat gepland voor 2024 zodra de omgevingsvergunning is afgegeven. 

Wens
Gebouw C met de zorgappartementen voor Brabant Zorg aan de Meander 40 t/m 93 neemt de bestaande naam ‘De Wielewaal’ mee naar de nieuwe locatie. Een wens van Brabant Zorg is hiermee in vervulling gegaan. De bewoners van de huidige locatie verhuizen naar verwachting eind dit jaar. 

Enthousiast
De jury was enthousiast over deze vier namen. Ze passen goed bij elkaar en de omgeving en hebben een mooie symboliek. Samen staan ze voor geluk, rijkdom, kracht, vrijheid en verbinding. 'Dat past bij een fijne woning in een prettige leefomgeving waar mensen naar elkaar omkijken”, zegt Lianne Versteeg, projectontwikkelaar Bouwlinie.

Winnaar prijsvraag 
De gekozen namen zijn afkomstig uit meerdere inzendingen. Daar is één winnaar uit getrokken. De gelukkige krijgt een high tea voor twee personen aangeboden en mag daarnaast de namen officieel onthullen tijdens de opening van gebouw A ‘De Torenvalk’. Naar verwachting vindt dit aankomend najaar plaats.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...