Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

N.I.V.O.-Sparta wint klinkend met 3-1 tegen De Zwerver Zaltbommel

Geschreven: 06-09-2023
N.I.V.O.-Sparta wint klinkend met 3-1 tegen De Zwerver Zaltbommel

Het nieuwe voetbalseizoen is officieel begonnen. Na de oefenwedstrijden werden op Sportpark De Watertoren de eerste officiële wedstrijden gespeeld. Het eerste elftal van N.I.V.O.-Sparta startte met een klinkende 3-1 zege op De Zwerver uit Kinderdijk.

Dinsdag (5-9) maakte Marijn van Rijswijk en Said Hussein hun officiele debuut voor N.I.V.O.-Sparta. Voor Mo Nibahkt betekende het een terugkeer op het oude nest. Iain Brands en Sam van Doremalen ontbraken in de selectie vanwege vorig jaar opgelopen schorsingen.

In de eerste helft was N.I.V.O.-Sparta heer en meester. De ploeg leek na goals van Sky van Dongen (intikker) en Mo Nikbahkt (hakballetje) te gaan rusten met een 2-0 voorsprong.
Op slag van rust deed De Zwerver nog iets tegen. Daarmee had N.I.V.O.-Sparta gelet het spelbeeld eigenlijk te weinig. Er was sprake van een behoorlijk groot krachtsverschil en dat stemde het aanwezige publiek dan ook tevreden. 

Sterke selectie
In de tweede helft kwam de zege van N.I.V.O.-Sparta ook niet meer in gevaar. Sterker nog, Frenk Schaap zette de eindstand op 3-1 op het bord. De Bommelse club laat weten: 'De aanvoerder nam de bal knap aan op zijn borst en scoorde met een omhaal.' Het gaf trainer Niels Blom de mogelijkheid om het maximale aantal wissels te gebruiken. 'De wissels lieten zien dat N.I.V.O.-Sparta komend seizoen over een sterke selectie kan beschikken.'

Winnen
Ook de andere senioren-selectieteams begonnen met het bekeravontuur. N.I.V.O.-Sparta 2 wist zich uiteindelijk los te maken van WNC 2. De ploeg van Rob van Loon won met 5-2. Het derde elftal van Giovanni Peters verloor met 1-4 van Zwaluw VFC 2.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...