Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

N.I.V.O.-Sparta wint derde periodetitel in Aalst

Geschreven: 19-05-2024
N.I.V.O.-Sparta wint derde periodetitel in Aalst

AALST - N.I.V.O.-Sparta won zaterdag (18-5), op bezoek bij Roda Boys in Aalst, de derde periodetitel. De ploeg staat door een 2-2 gelijkspel tegen Roda Boys nu ook op kop voor de titel in de Tweede Klasse G.

In Aalst wist N.I.V.O.-Sparta zich gesteund door honderden fans. N.I.V.O.-Sparta in korte tijd op een 0-2 voorsprong. Eerst was het Frenk Schaap die op aangeven van Ilias Zaimi binnenschoot. Niet veel later schoot topscorer Iain Brands tegen de youwen.

Niet verslagen
Roda Boys was ondanks de vroege achterstand nog niet verslagen en pakte langzaam het initiatief terug. N.I.V.O.-Sparta kwam niet echt onder druk te staan. Toch wist Roda Boys door lange ballen achter de N.I.V.O.-defensie een punt te pakken. Joost Rensing knalde de aansluitingstreffer binnen. In Aalst was dat ook de ruststand.

Gelijkmaker
De tweede helft begon N.I.V.O.-Sparta nog goed en kreeg het team een aantal kansjes. Daarna voerde Roda Boys de druk steeds meer op. In die wedstrijdfase moest N.I.V.O.-Sparta een aantal malen noodgedwongen wisselen. Iain Brands en de moegestreden Frenk Schaap gingen naar de kant waardoor de Bommelse club jonger werd en verder onder druk kwam. Tegenstander Rensing maakte vlak voor tijd de 2-2 gelijkmaker. Dat was ook de eindstand.

Winnen
Met nog één wedstrijd te gaan, gaat N.I.V.O.-Sparta nu aan kop met Theole met evenveel punten. De ploeg uit Tiel heeft een fors minder doelsaldo. N.I.V.O.-Sparta moet nu enkel nog de topwedstrijd tegen Achilles '29 winnen. Alleen dan keren zij na een jaar weer terug in de Eerste Klasse.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Aalst te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...