Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

N.I.V.O.-Sparta trekt Cees Hensen aan als nieuwe HJO

Geschreven: 20-04-2024
N.I.V.O.-Sparta trekt Cees Hensen aan als nieuwe HJO

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta heeft een nieuw Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) aangetrokken. De club gaat in zee met in Cees Hensen uit Elst. 

N.I.V.O.-Sparta is er blij mee: ‘Hensen gaat zich richten op alle trainers en teams die op een heel veld spelen. Concreet dus vanaf “Onder 13 en ouder”. En alle teams zijn ook echt alle teams, dus niet alleen de selectieteams.’

Carrère
Hensen (66) heeft al een rijke voetbalcarrière  achter zich als jeugdscout, jeugdtrainer, trainer, coördinator en HJO. Al dan niet in gecombineerde functies en bij clubs van verschillende groottes, ambities en achtergronden. Zo was Hensen onder andere actief bij Vitesse, GVVV, TEC, DSS, Dodewaard en momenteel bij Leones uit Beneden-Leeuwen. 

Zonder achtergrond
N.I.V.O.-Sparta: ‘Met Hensen stapt er voor het eerst ook iemand in deze rol zonder achtergrond met deze regio of club. Een bewuste keuze vanuit het bestuur. De inwoner uit Elst kan voetbalinhoudelijk zonder andere achtergronden oordelen en trainers begeleiden. Daarnaast is er een belangrijke taak voor hem weggelegd voor de begeleiding van jeugdspelers naar de senioren, ongeacht of dit nu het achtste of eerste elftal is.’

Verplichtingen
Hensen heeft op dit moment nog verplichtingen bij zijn huidige club Leones. Waar mogelijk zal hij al wel regelmatig aanwezig zijn op trainingsavonden voor overlegjes met verschillende clubleden. ‘In zijn werkzaamheden zal hij nadrukkelijk worden ondersteund door het jeugdbestuur en technische commissie.’ Aldus de Bommelse club.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...