Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

N.I.V.O.-Sparta blijft in “winning mood”

Geschreven: 22-04-2024
N.I.V.O.-Sparta blijft in “winning mood”

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta blijft in de winning mood. Voor de zesde wedstrijd op rij stapte de ploeg van Niels Blom het veld af met drie punten. De Bommelse ploeg had overigens ook thuis behoorlijk wat moeite met Parkhout. Uit was het 0-0.

Na een paar minuten kwam N.I.V.O.-Sparta direct al goed weg. Een kopkans van dichtbij werd vrij eenvoudig door doelman Koen van Harmelen onschadelijk gemaakt. Aan de andere kant was er een dubieus moment. Wingback Yri Schalkx werd met een mooie steekpass diep gestuurd en gaf een panklare voorzet op topscorer Iain Brands. Doelpunt. Op advies van de assistent-scheidsrechter werd het doelpunt afgekeurd vanwege vermeend buitenspel van Schalkx.

Afgekeurd
Ondanks de vroege afgekeurde goal was er uiteraard niets aan de hand. Met name in de eerste twintig minuten leek N.I.V.O.-Sparta door te drukken en zou een openingsgoal het signaal zijn voor een grote overwinning. Niets bleek minder waar. Naarmate het duel vorderde, speelde N.I.V.O.-Sparta steeds meer tegen zichzelf. Het kwam daarmee zelf niet in de gevaar, maar grote kansen kwamen er voor N.I.V.O. in de laatste fase van de eerste helft niet meer. Alleen Iain Brands was nog even gevaarlijk vanuit een lange bal van Ilias Zaimi.

Doelpunt
Ook in de tweede helft was er een vergelijkbaar beeld. De ploeg wist het tempo onvoldoende hoog te houden en liet zich te veel meeslepen in het vertragende spel van Parkhout. Er was echter buiten invaller Bram Nijhoff gerekend. Vorig jaar kroonde Nijhoff zich nog tot topscorer, dit seizoen moet hij vooral genoegen nemen met invalbeurten. En zaterdag werd Nijhoff zelfs matchwinner door een hoekschop vlak voor tijd binnen te kopen.

Onbestraft
In de laatste minuten van de reguliere speeltijd en blessuretijd werd niet meer gescoord. N.I.V.O.-Sparta bleef makkelijk op de been en was misschien zelfs nog wel dichtbij de 2-0. Naast een aantal behoorlijke mogelijkheden werd een overtreding op Maric in het zestienmetergebied niet bestraft.

Het bleef dus bij die ene goal van Nijhoff en daarmee maakt N.I.V.O.-Sparta zich op voor de laatste vier duels van de competitie.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...