Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mooi Ammersooi krijgt morele steun gemeenteraad Ammerzoden

Geschreven: 04-12-2023
Mooi Ammersooi krijgt morele steun gemeenteraad Ammerzoden

Mooi Ammersooj, een initiatief voor sociale ontmoetingen in Ammerzoden, heeft een subsidieaanvraag ingediend bij de Rabobank. Via Mooi Ammersooi willen de initiatiefnemers de leefbaarheid in het dorp versterken door het organiseren van activiteiten waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten.

Woensdag (29-11) 29 waren Roel van Zeelst en Onno van Bekkum namens Mooi Ammerooi aanwezig in de Commissie Ruimte van de gemeenteraad. Daar kregen ze vijf minuten spreektijd om te vertellen over het nieuwe initiatief. Door diverse vragen die de Commissie stelde, liep de klok door naar 20 minuten. Alle ruimte werd dus geboden om de ideeën goed neer te zetten. Ook tijdens de behandeling van de concept Kernvisies Ammerzoden-Hedel-Kerkdriel werd Mooi Ammersooj een gespreksonderwerp. 

Unaniem
Mooi Ammersooi laat weten De Commissie reageerde erg enthousiast en alle fracties spraken unaniem hun morele steun uit ter bekrachtiging van de aanvraag bij de Rabobank.

De eerstvolgende Raadsvergadering is op 14 december. Dan volgt er hoogstwaarschijnlijk weer een update over de verdere voortgang. 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Ammerzoden te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...