Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mobiele kermisattractie Zero Trash Island doet Zaltbommel aan Zaltbommel

Geschreven: 27-10-2023
Mobiele kermisattractie Zero Trash Island doet Zaltbommel aan Zaltbommel

De langgekoesterde droom van de vriendinnen Tina & Tonnie is dan eindelijk in vervulling gegaan. Zero Trash Island, is hun mobiele kermisattractie. Daarmee toveren zij in een handomdraai afvalcontainers om tot een spelshowparadijs voor jong en oud. Een even ludiek als creatief concept.

De primeur had de Tilburgse kermis. Iedereen mocht daar meedoen, zolang je maar betaalde met een stukje afval. Ja, een stukje afval. Het bleek een daverend succes.

Bewust
Met spelletjes als 'waste werpen', 'eendjes hengelen', 'afvalschieten', de 'chopstick challenge' en natuurlijk 'red de dieren uit de plastic soep' maakten Tina & Tonnie zowel deelnemers als publiek op ludieke wijze bewust van het belang van een schone en (zwerf)afvalvrije leefomgeving. Met één draai aan het prijzenrad werd het publiek met een serenade, warme douche, staande ovatie of oorverdovend applaus in het zonnetje gezet.

Klaar
Tina & Tonnie zijn er nu helemaal klaar voor om de rest van Nederland kennis te laten maken met hun mobiele kermisattractie. Zaterdag 28 oktober strijkt het ludieke duo neer  tegenover HEMA in het stadscentrum van Zaltbommel. Daar is dan ook de duurzaamheidsmarkt op de Markt en aan de Gamerschestraat gaande. Hiermee wordt de start van de Nationale Klimaatweek mee afgetrapt.  

Partners in duurzaamheid
Tina & Tonnie staan er niet alleen. Ook Afval scheiden heel gewoon, Groen Graag, Bezoekerscentrum De Grote Rivieren, Bibliotheek Rivierenland, Het Groene Huis Zaltbommel, Energieloket Rivierenland en Coöperatie Bommelerwaar zijn van de duurzaamheidspartij.

Tournee
Tina & Tonnie toeren met hun ludieke attractie graag langs evenementen, feesten en festivals (binnen en buiten), een campus of schoolplein. Maar ook rond duurzaamheidsthema's als World Clean Up Day, Global Recycling Day, Week van duurzaamheid enzovoorts. 

Info
Zero Trash Island is een concept van Footprinters Nederland, powered by SNENS. Wie meer wil weten, neemt contact op via info@snens.nl of belt met 06-50676764.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Gidsen gezocht voor Zutphense monumenten Zutphen

Erfgoedcentrum Zutphen stelt in het oog springende monumenten open voor publiek. De Burgerzaal, de Wijnhuistoren, Sint-Janskerk en Berkelruïne zijn al enkele dagdelen per week gratis toegankelijk. Komend jaar komt daar zelfs nog een monument bij: de Bourgonjetoren. Dit jaar werden deze monum...

Flitsfeitje Kevin feat s10 van de Leven

Kevin de Gier uit Rotterdam draait alweer een aantal jaartjes mee in de muziekwereld. In 2016 kwam “Op de block” uit, de eerste solosingle van de rapper. Het werd een groot succes en is op Youtube al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken.
In de zomer van 2017 werkte hij samen met S...

Mok Bommelerwaard wordt gevuld met warme chocolademelk Zaltbommel

Voor wie wil ... De échte Bommelerwaardmok wordt zondag 17 december gratis gevuld met warme chocolademelk.

De actie is van 12.00 tot 16.00 uur bij Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel.

Deze mok is versierd met iconische bezienswaardigheden van de Bommelerwaar...