Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer in De Lievekamp

Geschreven: 23-05-2024
Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer in De Lievekamp

OSS – Dit seizoen is de afscheidstournee van cabaretier Mark van de Veerdonk begonnen. Met de voorstelling Podiumbeest Ontsnapt sluit de Brabander een lange, succesvolle en vooral hilarische carrière af. Op zaterdag 1 juni staat hij voor de laatste keer in de Grote Zaal van theater De Lievekamp en kan ook Oss officieel afscheid komen nemen. De kaartverkoop is gestart via de website van het theater.

De uit Heeswijk afkomstige Mark van de Veerdonk won in 1992 zowel de Jury- als publieksprijs op het Leids cabaretfestival. Vervolgens reisde hij ruim dertig jaar met wel vijftien verschillende cabaretshows stad en land af, maar nu is het, in eigen woorden, “mooi geweest, echt”. Met Podiumbeest Ontsnapt bindt hij een strik om een cultureel nalatenschap om trots op te zijn: hij verzorgde shows op Lowlands en Humorologie, trad op in onder andere Dubai, Saoudi-Arabië en Shanghai en werd zelfs genomineerd voor een Annie M.G. Schmidtprijs! In Oss is Van de Veerdonk altijd een geliefd en welkom gezicht geweest en op 1 juni brengt hij nog één keer zijn kenmerkende overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen naar De Lievekamp. Met pijn in het hart zwaait het theater de Brabander uit, maar niet zonder nog eens goed te genieten van een show zoals alleen Mark van de Veerdonk die neer kan zetten.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling Podiumbeest Ontsnapt door Mark van de Veerdonk op zaterdag 1 juni in de Grote Zaal van De Lievekamp om 20.15 uur, zijn vanaf 11,00 euro (exclusief ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 66 76 76.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...