Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer in De Lievekamp

Geschreven: 23-05-2024
Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer in De Lievekamp

OSS – Dit seizoen is de afscheidstournee van cabaretier Mark van de Veerdonk begonnen. Met de voorstelling Podiumbeest Ontsnapt sluit de Brabander een lange, succesvolle en vooral hilarische carrière af. Op zaterdag 1 juni staat hij voor de laatste keer in de Grote Zaal van theater De Lievekamp en kan ook Oss officieel afscheid komen nemen. De kaartverkoop is gestart via de website van het theater.

De uit Heeswijk afkomstige Mark van de Veerdonk won in 1992 zowel de Jury- als publieksprijs op het Leids cabaretfestival. Vervolgens reisde hij ruim dertig jaar met wel vijftien verschillende cabaretshows stad en land af, maar nu is het, in eigen woorden, “mooi geweest, echt”. Met Podiumbeest Ontsnapt bindt hij een strik om een cultureel nalatenschap om trots op te zijn: hij verzorgde shows op Lowlands en Humorologie, trad op in onder andere Dubai, Saoudi-Arabië en Shanghai en werd zelfs genomineerd voor een Annie M.G. Schmidtprijs! In Oss is Van de Veerdonk altijd een geliefd en welkom gezicht geweest en op 1 juni brengt hij nog één keer zijn kenmerkende overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen naar De Lievekamp. Met pijn in het hart zwaait het theater de Brabander uit, maar niet zonder nog eens goed te genieten van een show zoals alleen Mark van de Veerdonk die neer kan zetten.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling Podiumbeest Ontsnapt door Mark van de Veerdonk op zaterdag 1 juni in de Grote Zaal van De Lievekamp om 20.15 uur, zijn vanaf 11,00 euro (exclusief ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 66 76 76.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Flitsfeitje Earth, Wind & Fire van September

Ah, "September", het veel gedraaide nummer op feesten en partijen met de vrolijke intro! En dat terwijl het oorspronkelijk slechts een B-kantje was. Het nummer uit 1978 was een track van hun verzamelaar "The Best of Earth, Wind & Fire, Vol. 1".
Oprichter Maurice White was behoorlijk in...

Victor van Kessel beëdigd als raadslid van gemeente Maasdriel

KERKDRIEL - Tijdens de raadsvergadering van donderdag (13-6) is Victor van Kessel door burgemeester Geurts beëdigd als nieuw gemeenteraadslid van de gemeente Maasdriel. Hij neemt de plaats in van Jelmer aan den Toorn, die ontslag nam omdat het raadslidmaatschap niet meer was te combineren me...

Rode Kruis helpt waterschappen bij calamiteiten

BOMMELERWAARD - Bij dreigende of daadwerkelijke noodsituaties kunnen zeven Nederlandse waterschappen voortaan Ready2Help inschakelen, het burgerhulpnetwerk van het Rode Kruis. Bij hoogwater kunnen Ready2Helpers bijvoorbeeld helpen bij het leggen van zandzakken of het informeren van bewoners. Ook ...