Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Marijke Pe geïnstalleerd als griffier Provinciale Staten van Gelderland

Geschreven: 06-03-2024
Marijke Pe geïnstalleerd als griffier Provinciale Staten van Gelderland

ARNHEM - Marijke Pe mag aan de slag als griffier voor Provinciale Staten van Gelderland. Ze start per direct. De Staten wezen Marijke Pe in de Statenvergadering van 6 maart aan als opvolger van Franske van Hooijdonk.

Interim-griffier tot eind 2024
Marijke Pe blijft in ieder geval tot het einde van 2024 aan provincie Gelderland verbonden. Daisy Vliegenthart-Goedhart namens de werkgeverscommissie van Provinciale Staten: “We zijn blij dat wij in korte tijd een zorgvuldig proces hebben doorlopen, met een voor iedereen mooi resultaat.”

Ruime ervaring
Marijke Pe heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur. Zo was ze eerder plaatsvervangend griffier van de Tweede Kamer en werkte ze 15 jaar als griffier van de gemeenteraad van Amsterdam. De afgelopen jaren vervulde Marijke Pe de rol van Secretaris van de Radboud Universiteit en was zij waarnemend griffier van Provinciale Staten in Zuid-Holland.

Rivierenland Radio is in Arnhem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...