Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mannenavond bij TOON

Geschreven: 15-04-2024
Mannenavond bij TOON

WAALWIJK - Ongeveer iedere 6 weken is het mannenavond bij TOON. Het is fijn dat we regelmatig nieuwe gezichten welkom mogen heten. We kunnen dan ook concluderen dat de mannenavond in een behoefte voorziet. Daarom een oproep aan alle mannen die nog twijfelen of diegenen die dit voor de eerste keer lezen, kom ook en sluit je aan. Er wordt gedeeld en geluisterd; soms bloedserieus en regelmatig ook gelachen. Alles daartussen is mogelijk. En of je nu ziek bent of op een andere manier te maken hebt met kanker; kom en geef je zelf deze kans. 

De volgende mannenavond is op maandag 22 april. Deze avond staat ik het teken van de uitwisseling van gedachten, beelden en beschouwingen over stukjes tekst uit twee boekjes. Te weten: “Grote Panda & Kleine Draak” van James Norbury en “De Jongen, de Mol, de Vos en het Paard” van Charlie Mackesy.
 

Met veel plezier hebben we de inhoud van deze boekjes al eens gebruikt. En waarom van spijs veranderen als dit goed smaakt. Voldoende reden om op 22 april aanwezig te zijn. Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Herman van Berkum
Herman van Berkum
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...