Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Man bedreigt omstanders met een hamer Bruchem

Geschreven: 22-08-2023
Man bedreigt omstanders met een hamer Bruchem

De meldkamer van de politie ontving een 112-melding dat er een man met een hamer op straat zou lopen en omstanders zou bedreigen. Later werd de melding aangevuld dat de verdachte inmiddels ook een ruit van een auto had ingeslagen. Meerdere eenheden van de politie werden naar het incident in Bruchem gestuurd.

De verdachte, een 24-jarige inwoner uit de Bommelerwaard, was de woning weer binnengegaan. Toen de politie in de woning was, wilde de verdachte niet meewerken en verzette hij zich bij zijn aanhouding.

De verdachte is uiteindelijk met behulp van het stroomstootwapen onder controle gebracht en aangehouden. De verdachte is vervolgens overgebracht naar het cellencomplex in Nijmegen.

Proces-verbaal
De Recherche heeft de zaak in onderzoek. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor vernieling, poging zware mishandeling en verzet bij aanhouding.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bruchem te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...