Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Maasland Run Classics circuit 2024 in mei van start

Geschreven: 10-04-2024
Maasland Run Classics circuit 2024 in mei van start

OSS - AV Oss ’78 organiseert ook dit jaar weer samen met andere verenigingen het Maasland Run Classics circuit; een reeks van acht hardloopwedstrijden in Oss en omgeving over 5 of 10 kilometer. Bij de meeste wedstrijden is ook een jeugdloop. Iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde, kan meedoen aan de wedstrijden. Het Maasland Run Classic circuit 2024 start op vrijdag 10 mei met de Biescamploop in Geffen.

Bij elke wedstrijd van het Maasland Run Classics circuit worden twee afstanden aangeboden: de 5 en de 10 kilometer. En voor de jongere hardlopers is er bij de meeste wedstrijden ook een jeugdloop over diverse afstanden. Gezelligheid staat voorop bij deze wedstrijden. Maar een wedstrijd biedt natuurlijk ook een prima gelegenheid om je te meten met andere hardlopers, of om jezelf een doel te stellen.

Deelnemers kunnen met één enkele wedstrijd meedoen, maar ook met meerdere. Wie met minimaal vijf wedstrijden meedoet, strijdt mee om een plek in het eindklassement. En wie met álle wedstrijden meedoet, krijgt een leuk aandenken. Na elke wedstrijd is er een prijsuitreiking. De drie beste lopers worden voor hun prestaties beloond met een mooie prijs. Na afloop van de laatste wedstrijd worden de winnaars van het eindklassement bekendgemaakt.

Bij elke loop kan, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd, ter plaatse worden ingeschreven. Voorinschrijven is dus niet nodig. De kosten voor deelname aan de 5- en 10-kilometerwedstrijd bedragen 6 euro. Informatie, uitslagen en het tussenklassement van het Maasland Run Classics circuit 2024 zijn te vinden op www.maaslandrunclassics.nl.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...