Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Maas-Waalweg bij Delwijnen krijgt er een rotonde bij Delwijnen

Geschreven: 16-08-2023
Maas-Waalweg bij Delwijnen krijgt er een rotonde bij Delwijnen

De komende maanden wordt aan de weg gewerkt bij de kruising Maas-Waalweg / Delwijnsestraat. Ter plaatse wordt een rotonde aangelegd.

Van 21 augustus tot eind oktober wordt daarom de kruising voor een langere periode afgesloten voor al het verkeer. Dit geldt ook voor fietsers.

Omleiding
Het verkeer tussen Delwijnen en Wellseind wordt omgeleid via Nederhemert-Noord. En verkeer richting Nederhemert-Noord en Aalst wordt omgeleid via de N322 en de Maas-Waalweg.

Fietsers
Wie per fiets vanuit Wellseind komt richting Delwijnen en Kerkwijk wordt omgeleid over de Wellseindsedijk richting Nederhemert Noord en de Nederhemertsekade, de Riemerstraat en de Eendenkade.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Delwijnen te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...