Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker In Waalwijk

Geschreven: 23-05-2023
Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker In Waalwijk

TOON organiseert samen met de Prostaatkankerstichting (PKS) een lotgenotenbijeenkomst op woensdagmiddag 7 juni van 14.00 – 15.30 uur. Je krijgt deze middag informatie over (het leven met) prostaatkanker en er is ruimte voor al je vragen. Je ontmoet lotgenoten en kunt je eigen ervaringen delen. Patiënten én hun naasten zijn deze middag van harte welkom.

Jaarlijks krijgen ongeveer 14.000 mannen de diagnose prostaatkanker. Bij prostaatkanker zijn meerdere behandelingen mogelijk. Het ligt aan de ernst van de ziekte en de conditie van de patiënt welke behandeling de arts voorstelt. Soms is er keuze uit een aantal behandelingen. En wat doe je dan, waar kies je voor?
Hoe ga je om met de (mogelijke) bijwerkingen? Hoe leef je verder met prostaatkanker?

De PKS is de patiëntenorganisatie voor mannen met prostaatkanker én hun naasten. 
Tijdens deze bijeenkomst is Kees Gosens van de PKS aanwezig. Bijna 10 jaar geleden kreeg Kees prostaatkanker. Hij weet dus als geen ander hoe het is om te leven met prostaatkanker. Kees vertelt: “Het is fijn je vragen en ervaringen te delen met lotgenoten. Het feit dat je niet de enige bent die vragen heeft, kan al een opluchting zijn. Het verdriet, de teleurstelling, angst of pijn is vaak herkenbaar voor iedereen”.

De lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker is op woensdag 7 juni van 14.00 – 15.30 uur. Patiënten én hun naasten nodigen wij van harte uit voor deze middag. 
Graag vooraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...