Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Leuke spelletjesmiddag voor jong en oud in BuBeClu

Geschreven: 25-02-2024
Leuke spelletjesmiddag voor jong en oud in BuBeClu

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag 24 februari organiseerde Carlo van der Heijden in BuBeclu aan de Nijverheidstraat 2 in Aalburg een gezellige spelletjesmid­dag voor iedereen. Het is altijd spannend om iets voor de eerste keer te organiseren, maar het was een succes. Jong en oud kwamen er op af. Gelijk om 14.00 uur waren er meer dan twintig mensen en gedurende de middag, kwamen er meer bezoekers. Moeders met kinderen, buurtbewoners en mensen van wat verder weg. Iedereen werd ontvangen met een gratis kopje koffie of thee en de toegang was ook gratis. Mensen en kinderen die elkaar tot dan niet kenden gingen met elkaar dammen, schaken, sjoelen of een ander spel spelen. De dartbanen waren vooral  bij de jongeren geliefd, maar ook de sjoelbakken waren constant bemand door zowel ouderen als jongeren. De bar en de keuken kregen in de loop van de middag ook bestellingen, want spelletjes spelen maakt ook hongerig en dorstig.
BuBeClu kijkt terug op een mooie gezellige en geslaagde middag, waarin ook contacten werden gelegd of vernieuwd. Bezoekers en vooral ouders vroegen of dit vaker kan worden georganiseerd.

Dit smaakt naar meer, volgens Carlo van der Heijden van BuBeClu.

Rivierenland Radio is in Wijk & Aalburg te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...