Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Lerarentekort? Filios Scholengroep pakt het anders aan!

Geschreven: 03-04-2024
Lerarentekort? Filios Scholengroep pakt het anders aan!

HEESCH - Uit de Trendrapportage 2023 van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap blijkt dat er een landelijk tekort van 9.800 fte is in het primair onderwijs. Filios Scholengroep gaat niet bij de pakken neer zitten en pakt het anders aan: sollicitanten gaan op speeddate met directeuren.

Op zoek naar een match made in heaven

Op 12 en 16 april wordt de blauwe loper uitgerold en onder het genot van een glaasje (alcoholvrije) bubbels gaan sollicitanten op speeddate met een directeur van Filios Scholengroep. Hier kunnen beide partijen ontdekken of ze bij elkaar passen en een perfecte match vormen met een van de beschikbare functies voor het volgende schooljaar.

Opvallen is een must

‘In deze tijd waarin het lerarentekort aan de orde van de dag is, is opvallen een must,’ aldus Archel Kerkhof (College van Bestuur). ‘Wij zijn van mening dat goed onderwijs geen toeval is, en toegewijde professionals leveren een belangrijke bijdrage aan de onderwijskwaliteit. Tijdens onze speeddates krijgen zowel de sollicitanten als onze scholen de kans om te onderzoeken of er een waardevolle match is. Samen bouwen we aan een sterker onderwijs  en maken we het verschil voor onze leerlingen.’

Ook op date?

Ben je ook toe aan een nieuwe stap in je onderwijscarrière en lijkt zo’n date jou ook wel wat? Lees meer op www.filiosscholengroep.nl en meld je voor 10 april aan voor jouw speeddate. Er zijn vacatures beschikbaar in de onder-, midden- en bovenbouw op diverse locaties in o.a. Heesch, Oss, Nistelrode en Maren-Kessel. Zo kun je jouw passie voor lesgeven inzetten waar jij het beste tot je recht komt.

Waar? Basisschool Emmaus, Dr. Saal van Zwanenberglaan 115 in Heesch

Wanneer? 12 april van 15:30 - 18:00 uur en 16 april van 18:00 - 21:00 uur

Meer informatie en aanmelden: https://sites.google.com/filiosscholengroep.nl/filiosscholengroep/nieuws/speeddates

Rivierenland Radio is in Heesch te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...