Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Leny Louwerse neemt afscheid als dorpsraadslid Gameren

Geschreven: 18-07-2023
Leny Louwerse neemt afscheid als dorpsraadslid Gameren

Vrijdag (14-7) nam dorpsraad Gameren afscheid van Leny Louwerse. Zij werd in de schijnwerpers gezet, uiteraard met een toespraak, applaus en een welverdiend bloemetje.

Aan dat afscheid werd aandacht gegeven tijdens de jaarlijkse barbecue voor de vrijwilligers van Dorpsraad Gameren en buurthuis JOOP (Jongeren & Ouderen Ontmoetings Plek).

Missen
Leny Louwerse was ruim zes jaar actief voor de Gamerense dorpsraad. Deze laat weten: 'Leny is lid geweest van de dorpsraad en we zijn haar zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan diverse projecten van de dorpsraad. Leny heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van JOOP in zijn huidige vorm. We zullen haar bijdrage gaan missen.'

Gamers genieten
De dorpsraad en buurthuis JOOP kijken terug op een geslaagde barbecue: 'Het was Gamers genieten van de heerlijke ingrediënten van Slagerij Oomen.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gameren te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...