Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Oss

Geschreven: 30-10-2023
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Oss

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 4 november 2023 in Sporthal Rusheuvel in Oss met No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Tina Turner, Bon Jovi e.v.a.

Op zaterdag 4 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar Sporthal Rusheuvel in Oss voor wederom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL. Op het mega podium zullen de beste tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Queen, Tina Turner, Rolling Stones, Bon Jovi en Deep Purple alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving. Sporthal Rusheuvel verandert binnen no-time in een bruisende Pop/Rocktempel!

Er staat vakkundig en enthousiast professioneel barpersoneel klaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. In de uitgebreide Food Area staan professionele koks klaar om een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd voor je te bereiden. Liever snacken of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht in onze Rocktempel! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen, diverse merchandise stands en voldoende schone toiletten.

Sporthal Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5 in Oss, opent op zaterdag 4 november a.s. haar deuren om 11.30 uur. Het programma begint om 12.00 uur.
Ticket voorverkoop: 30,- euro via www.rusheuvel.nl/events en www.legendsofrocktributetour.com
Groepsticket: 27,50 euro (vanaf 10 personen)

Ticket dagkassa: 35,- euro
Fysieke voorverkoop:
-Sporthal Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, Oss
-DC-kiosk Winkelcentrum Oss, De Schakel 3, Oss

Line-up:
12.00 uur: Tina Turner by This is TINA!
13.45 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers
15.10 uur: Deep Purple by Purple Strangers
16.35 uur: Bon Jovi by Cross Road
18.00 uur: Queen by Miracle
19.40 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
21.10 uur: Iron Maiden by Harris
22.35 uur: AC/DC by High Voltage
24.00 uur: Metallica by Present Danger

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage (BE/NL), Metallica by Present Danger (NL), Iron Maiden by Harris (NL), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), Queen by Miracle (IT/NL/BE), Tina Turner by This is TINA! (NL/BE), Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE), Bon Jovi by Cross Road (NL) en Deep Purple by Purple Strangers (NL) is dit een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...