Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

LEGENDS of ROCK Tribute Festival Concertzaal De Voorste Venne Drunen

Geschreven: 01-11-2023
LEGENDS of ROCK Tribute Festival Concertzaal De Voorste Venne Drunen

LEGENDS of ROCK Tribute Festival op vrijdag 10 november a.s. in Concertzaal De Voorste Venne in Drunen met internationale No.1 tributes van AC/DC, Metallica, Bon Jovi en Guns N' Roses

Op vrijdag 10 november 2023 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde Concertzaal De Voorste Venne in Drunen voor een live ROCK-spektakel van het allerhoogste niveau met AC/DC by High Voltage, Metallica by Present Danger, Bon Jovi by Cross Road en Guns N' Roses by Slash N' Roses. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door onze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door spectaculaire lichtshows en dynamische special effects.


Concertzaal De Voorste Venne, Anton Pieckplein 71 in Drunen, opent op vrijdag 10 november 2023 haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Ticket voorverkoop: ; 25,- via www.devoorstevenne.nl en www.legendsofrocktributetour.com
Ticket dagkassa: ; 30,-
Groepsticket: ; 22,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: De Voortse Venne, Anton Pieckplein 71 in Drunen
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Line-up
19.30 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (BE/NL)
21.10 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
22.35 uur: Metallica by Present Danger (NL)
24.00 uur: AC/DC by High Voltage (NL/BE)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage, Metallica by Present Danger, Bon Jovi by Cross Road en Guns N' Roses by Slash N' Roses wordt dit een onvergetelijke live ROCK-ervaring.

 

Programma van vandaag

00:00 - 06:00

Rivierenland Radio

NachtKracht

06:00 - 09:00

Rivierenland Radio

River Wake-Up

09:00 - 12:00

Rivierenland Radio

Schijven Voor Bedrijven

Bekijk volledige programmering

Kleine woningen Beersteeg-West voorzien in behoefte Zaltbommel

Geschreven: 1 uur geleden

Kleine woningen Beersteeg-West voorzien in behoefte Zaltbommel

Aan de Beersteeg-West in Zaltbommel werden vorige week de eerste kleine huizen geplaatst. Gemeente Zaltbommel: 'Een mooi moment, want dit bijzondere project is een primeur voor de Bommelerwaard.'

In totaal komen er vijftien kleine huizen, tien koop- en vijf huurwoningen. Met dit project komen meerdere ambities op het gebied van wonen en leven bij elkaar.

Creatief
Wethouder Gijs van Leeuwen in een reactie: "Dit project is een goed voorbeeld van hoe creatief om te gaan met de grote behoefte aan woningen. Het zijn kleine, betaalbare en duurzame huizen voor starters. En ook nog eens op een prachtige locatie: Zowel midden in de natuur als op loopafstand van het centrum van Zaltbommel."

Duurzaamheid
Daarnaast zijn de kleine huizen gebouwd op basis van de laatste technieken op het gebied van duurzaamheid, zoals zonnepanelen op het dak, een warmtepompboiler voor vloerverwarming en een systeem waarmee warmte wordt teruggewonnen uit de douche. 

Gemeenschappelijke tuin
Wat nu nog een modderig terrein is, wordt uiteindelijk een gemeenschappelijke tuin die bewoners samen gaan onderhouden. De gemeente: 'Deze is klimaatadaptief ingeregeld. Dat wil zeggen, we richten de omgeving van de kleine huizen weer groen in en zorgen voor een goede waterafvoer.'

In december ontvangen alle bewoners de sleutel. Dan is de modder verdwenen en is de buitenruimte klaar. Aldus de planning.

De eerste boom is symbolisch alvast geplant door wethouder Van Leeuwen en projektontwikkelaar Jaap de Windt.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Drunen te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...