Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

LEGENDS of ROCK Tribute Festival Concertzaal De Voorste Venne Drunen

Geschreven: 01-11-2023
LEGENDS of ROCK Tribute Festival Concertzaal De Voorste Venne Drunen

LEGENDS of ROCK Tribute Festival op vrijdag 10 november a.s. in Concertzaal De Voorste Venne in Drunen met internationale No.1 tributes van AC/DC, Metallica, Bon Jovi en Guns N' Roses

Op vrijdag 10 november 2023 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde Concertzaal De Voorste Venne in Drunen voor een live ROCK-spektakel van het allerhoogste niveau met AC/DC by High Voltage, Metallica by Present Danger, Bon Jovi by Cross Road en Guns N' Roses by Slash N' Roses. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door onze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door spectaculaire lichtshows en dynamische special effects.


Concertzaal De Voorste Venne, Anton Pieckplein 71 in Drunen, opent op vrijdag 10 november 2023 haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Ticket voorverkoop: €; 25,- via www.devoorstevenne.nl en www.legendsofrocktributetour.com
Ticket dagkassa: €; 30,-
Groepsticket: €; 22,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: De Voortse Venne, Anton Pieckplein 71 in Drunen
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Line-up
19.30 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (BE/NL)
21.10 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
22.35 uur: Metallica by Present Danger (NL)
24.00 uur: AC/DC by High Voltage (NL/BE)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage, Metallica by Present Danger, Bon Jovi by Cross Road en Guns N' Roses by Slash N' Roses wordt dit een onvergetelijke live ROCK-ervaring.

 

Programma van vandaag

00:00 - 06:00

Rivierenland Radio

NachtKracht

06:00 - 09:00

Rivierenland Radio

River Wake-Up

09:00 - 12:00

Rivierenland Radio

Schijven Voor Bedrijven

Bekijk volledige programmering

Kleine woningen Beersteeg-West voorzien in behoefte Zaltbommel

Geschreven: 1 uur geleden

Kleine woningen Beersteeg-West voorzien in behoefte Zaltbommel

Aan de Beersteeg-West in Zaltbommel werden vorige week de eerste kleine huizen geplaatst. Gemeente Zaltbommel: 'Een mooi moment, want dit bijzondere project is een primeur voor de Bommelerwaard.'

In totaal komen er vijftien kleine huizen, tien koop- en vijf huurwoningen. Met dit project komen meerdere ambities op het gebied van wonen en leven bij elkaar.

Creatief
Wethouder Gijs van Leeuwen in een reactie: "Dit project is een goed voorbeeld van hoe creatief om te gaan met de grote behoefte aan woningen. Het zijn kleine, betaalbare en duurzame huizen voor starters. En ook nog eens op een prachtige locatie: Zowel midden in de natuur als op loopafstand van het centrum van Zaltbommel."

Duurzaamheid
Daarnaast zijn de kleine huizen gebouwd op basis van de laatste technieken op het gebied van duurzaamheid, zoals zonnepanelen op het dak, een warmtepompboiler voor vloerverwarming en een systeem waarmee warmte wordt teruggewonnen uit de douche. 

Gemeenschappelijke tuin
Wat nu nog een modderig terrein is, wordt uiteindelijk een gemeenschappelijke tuin die bewoners samen gaan onderhouden. De gemeente: 'Deze is klimaatadaptief ingeregeld. Dat wil zeggen, we richten de omgeving van de kleine huizen weer groen in en zorgen voor een goede waterafvoer.'

In december ontvangen alle bewoners de sleutel. Dan is de modder verdwenen en is de buitenruimte klaar. Aldus de planning.

De eerste boom is symbolisch alvast geplant door wethouder Van Leeuwen en projektontwikkelaar Jaap de Windt.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Drunen te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...